|
![]() |
#1 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
problem sa nerom 7
donedavno mi je nero radio normalno a sad kada hocu przit on nece ...... tj neke pjesme hoce a neke nece probao sam ga ponovo instalirat i opet isto kaze da nije kompatibilan format a sve ostale koje hoce przit su u istom formatu ko i te pjesme .....pomozite Zadnje izmijenjeno od: Zmaj000. 13.02.2006. u 23:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jesu ti ti fajlovi mozda sa hrvatskim slovima tipa č,ć,š,đ,ž itd mozda ti ona stekaju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
jednostavan odgovor: vrati se na nero6 ![]() jel ovo je tek izašlo i treba isprobati još ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Čak bi još jedan mali update stavio na ovo "vrati se na nero6". Vrati se na verziju 6.0.0.18 Znači predzadnju. Zadnja verzija 6-ice mi ima problema s Cover designerom. Ne vidi gudielines u template-ima. Čak i kad snimim ponovo, opet se pri učitavanju ne vide. A 7-ica je posebna priča. Strava i užas. Poslao Ahead-u mail. No answer till today...
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni Nero 7 Premium (ona verzija od 500 i nešt MB) radi bez greške i na mom i na još nekolicini kompova...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Meni isto tak radi sve dobro sa sedmicom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Meni moj 7.0.1.4 radi sasvim ok - danas sam sprzio vise od 10 image i nikakvih problema nije bilo - nisam instalirao cijeli nego samo ono što mi treba - samo one aplikacije koje se tiču przenja i cover designer iako ga ne korisrim u zadnje vrijeme jer puno bolji program za tako nešto je Acoustica CD/DVD Label Maker |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni 7.0.5.4. sve snima, ali kad snimam npr Billy Idol - Devil's Playground i nadodam još par pjesama sa njegovog Best Ofa, ne želi spržit. Stane svaki put na Sweet Sixteen (tj. čim pređe u drugi direktorij di je best of). Mora da Nec 4551 ne voli Bilija ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni isto 7 Premiun sve odlično snima, još mi nije do sad nije nijednom zakazala! ![]() ![]() ![]() Ako još nekome 7-odlično snima, neka slobodno to iznese hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
500 MB da snimim CD ... aj ima još nekih dodatnih đinđi ... Kako CDRWIN dobro zvući sa svojih 744 kb ![]() Taj nero počinje ličiti na ACDSee ... to sam ostao na 2.41 jel to je zadnja verzija koja radi svoj posao a ovo ostalo je ajmo da Word radi simulaciju nuklearne explozije koju zatim on renderira i snima direktno na DVD i onda sa ugrađenim FTPom uploada na satelit, pa onda svizac dođe i zamota čokoladu ... još jedan komad softwera koji je otišao pa pa .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Ja koristim Nero 7 Ultra Edition 7.0.0.0 a težak je 696 MB Cd-1 a ima još i Cd-2 od cca 500 MB sa manualima i još nekim sitnicama. Radi dobro , nikakvih problema za sada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Nero 7.0.1.2. problemi ... Nikad mi još DVD pržilica nije snimila CD koji preskače . Sad kad sam instalirao sedmicu , - svaki ( 2, 3 komada ) u par dana koliko je koristim .....:mad: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|