|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Igloo 2470 Light VS TT Silent Boost
jedan od navedenih bi trebao hladiti dolje navedeni procesor..pa pitam...treba mi nesto tiho...igloo je nešto tiši tj.za 2dbl ali ima mali protok zraka ![]() razmisljao sam...zamjeniti podnožje coolera..tj.staviti podnožje od TTa a vent od Igloo...zanima me vase misljenje ![]() hvala..napominjem..proc je overclockan, naoružan i opasan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
stedi malo pa kupi sonic tower. mozes ga kasnije goristit na bilo koji socket jednostavno isplativa investicija...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma za tu voltažu će ti bit dovoljan Igloo 2520, a vjerojatno i Silent Breeze III.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako mislis dizat voltazu, ozbiljno razmisli o Sonic tower-u, a na Igloo 2470 Light nemoj niti pomisljati... Jedino dobro na tom cooleru je vent, koji je na 7V necujan, al je baza ocajna... Imao sam ga i preko ljeta nije mogao skontrolirati obicnog Bartona na 1,625V temp su isle i do 65°C na loadu... Dok npr. sa ALX 800 nisu prelazile 47°C ![]() Ako mislis klokat, uzmi il nekog polovnog thermalrighta za soc. A ili Sonic tower-a A sto se tice ovog TT Silent Bosta, o njemu ti nemrem rec nis, al gori od ovog Glacialtecha nemre bit...
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
nije ni zalman loš, ali samo za socket a i 939 (slabije proceve), jer jednostavno ga je vrijeme pregazio... npr. ne može držati mog prescota na default voltaži i frekvi unutar 65c. dok jedan sonic tower bez venta ima 60c u loadu, a sa uključenim ventom nikad nejde preko 44c zbog toga je ST isplativija kupovina jer ga kasnije možeš dobro iskoristit (nova platforma) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#19 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
vent kupiš posebno... dođe nekih 40kn.. i staviš ga između tornjeva... a u vezi montiranja, stvarno nemam pojma nisam ga nikad stavljao na socket a na 478 je malo zeznit za stavit jer moraš vadit ploču van da ga možeš prišarafit jer smeta napajanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pod naletima kopita zla
|
pa da vjerojatno idu sarafi korz one rupice pokraj socketa...khm...zanimljivo vidis ![]() budem razmislio o tome..aiko razmisljam i o ovom ![]() http://www.links.hr/index.php?option...kl=050.903.079 |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pod naletima kopita zla
|
khm..to ce biti sljedeci mjesec...treba mi placa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|