|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
vodatel
vako zanima me šta mislite o navedenom jel mi je malo čudno da daju 1024kbps flet za 320kn mjesečno pa ako neko zna nešto molim da mi odgovori.. falaa btw. www.budalizacija.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ako misliš na njihov satadsl, ne valja. Prvo moraš imati i neku standardnu vezu na net (radi uploada). E sad satadsl je zamišljen za područja gdje je "običan" adsl nedostupan, dakle ovisiš o 56k, ili isdn liniji. Tu 56k ili isdn liniju moraš držat online cijelo vrijeme dok downloadaš, znači nema sad ću ja cijelu noć nešto skidat jer ti impulsi lagano cure. A što se tiče navedene brzine i tzv. flata, nakon prvih 15Gb ti priguše brzinu. Dodaj još 50 kn i kupi flat u t-čkoma.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
puno fala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
od kud ti to da nakon 15 GB priguse vezu ja imam satadsl u vesi sa sa adsl skidam stalno i brzina mi je uvijek jednaka...?(skinul sam prek 15 GB ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Laughing Man
|
Iz razgovora sa njihovim telefonskim operaterom. To je bilo kad je vodatel tek počinjao satadsl uslugu, tako da nisam više siguran u točan iznos Gb, ali imaš u ugovoru fair usage klauzulu, pa ti nakon potrošenog iznosa vodatel može prigušiti bandwith. Možda se to promijenilo u zadnjih god. dana, ali čisto sumnjam.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Laughing Man
|
Ne, fair use nije standardna stavka u svakom flatu. Uostalom to i nije glavna zamjerka vodatelovom satadslu, već to što moraš biti online i na neki standardan način (56k, isdn, adsl) cijelo vrijeme dok nešto skidaš preko satelita. Inače bi usluga bila jako konkurentna t-comu.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Luks
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni su krajem sječnja prigušivali download za oko 50%, ali samo navečer. Mislio sam da je to jer sam previše skinuo ali očito nije jer mi i zadnja 2 dana smanjuju download, a u ovih 8 dana stvarno nisam puno skinuo. Koristim satelit od 10. mjeseca i tek sad se javlja to prigušivanje downloada. Malo me to živcira. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|