|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() OS je XP SP2, browser IE 6.00 i reader je Adobe Reader 7.0. Htio bih (kada sa neke stranice pokusam skinuti pdf dokument) da mi IE ponudi opciju gdje dotični dokument sejvati (klasični download), a ne da ga pokusa otvoriti ili prikazati ili u backgroundu downloadati. Ovo je sve radilo prije reinstala XP-a, ali sada se nemogu vise sjetiti gdje sam to namjestio. Kopao sam po postavkama reader-a ali pod internet opcijama ima tri mogučnost. Kada sve tri isključim i napravim reboot IE otvori praznu stranicu i odmah ju zatvori. Mislim da se ovo događa zbog ovg SP2, ali neznam kak da to isključim..... : hello2 :
![]() Zadnje izmijenjeno od: big_B. 15.02.2006. u 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Desni klik > save target as... Ili te baš smeta jako pa želiš da ga skida odmah kada klikneš? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() THX
![]() |