|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Windows 2000?
Ima li nesta sto se instalira da moze hrvatska tipkovnica na win 2000?
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A zašt ne bi mogla? Kvačicu na Central Europe i to je to.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
A da objasnis ?
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jel ti malo prekopaš po opcijama kod instalacije ili samo ko mulac lupaš Next, Next,...? ![]() http://guidebookgallery.org/pics/gui...000pro-1-1.png U Regional Options stavi kvačicu na Central Europe, klikni Apply i dalje sve prekopaj i što god vidiš, prebaci na Croatia(n). Uživaj!
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja isto imam problem sa hrvatskim znakovima. Pri instalaciji sve dobro namjestim i radi mi samo za office a ostali programi koji su na hrvatskom imaju druge znakove umjesto nasih slova. Jel mozda u pitanju font koji se instalira uz win? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
SP4 i sve radi ko vurica..nije problem u kompu vec u onom koji sjedi pred njim.... ![]() ![]() ![]() ne kuzim ..ak prilikom instalacije oznacis kak ti je domy_os rekao Mora bit u redu...govorimo o Legalnim Win2k, naravno...? inace........ne radi.....he-he.....a znam i zasto.....al nesmim kazat... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|