|
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Microsoft Equation 3.0.
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Bubba, to nije bilo pitanje!? Microsoft equation ćeš instalirat ponovnim pokretanjem instalacije Office-a. Kad se instalacija pokrene, pronađi Microsoft office među dodatnim programima i označi ga da se instalira. I samo završi instalaciju. Kasnije ćeš taj program pod wordom otvarat u Insert-object-Microsoft equation.
#4 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: Re: Microsoft Equation 3.0.
Citiraj:
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Re: Microsoft Equation 3.0.
Citiraj:
dakle, blondie (a i ostali), word koristi za pisanje oglasa i čitanje *.doc file-ova, a ako si hoćeš olakšati život, za pisanje BILO kakvog iole ozbiljnijeg teksta koristi LaTex (pogotovo ako on sadrži formule) to je tekstualni editor u kojem postoje određena pravila pisanja koja se ispočetka čine grozomornima, ali ih 90% pohvataš za sat vremena korištenja (koliko u principu dnevno potrošiš da natjeraš word da ti napravi ono kaj ti hoćeš, a ne ono kaj su programeri mislili da ćeš ti htjeti) za razliku od worda, on nije what-you-see-is-what-you-get, ali je vremenski razmak između unosa teksta i izgleda toga na monitoru udaljen otprilike 3 sekunde (nekad duže ako koristiš puno slika) net je prepun uvoda, tutoriala, već gotovih sekvenci...uglavnom, nemreš biti na suhom nikada i da, LaTex je besplatan možda se buba udostoji pa me nadopuni |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
#7 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ok, no već se iz samog pitanja vidi da treba malo detaljnije pojasniti odgovor. Neznamo svi baš toliko da bi jedan "mig" bio dovoljan.
#8 |
Premium
|
kvragu i sve, jest da je buba u banani sa svojim stavom prema neznanju i neznalicama, ali ukucavši "TEX" u google, 11. link po redu je FAQ za TEX, LaTEX i ostale điđe LINK da ne govorimo o Rezultati 1 - 100 od približno 28.000.000 za tex. (0,50 sekundi) Zadnje izmijenjeno od: choby. 13.02.2006. u 10:42. |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
Install or remove individual components in Office If you originally installed your Microsoft Office program from a network file server or from a shared folder, you must install or remove components from that location. If you installed your Office program from a CD-ROM and you've mapped your CD-ROM drive to a new drive letter since installing the Office program, reinstall from the CD-ROM. If you're running any Office program files from the CD-ROM, you must uninstall the Office program and then reinstall it from the CD-ROM. Quit all programs. Double-click the Add or Remove Programs icon in the Windows Control Panel. Do one of the following: If you installed your Office program as part of Microsoft Office, click Microsoft Office in the Currently installed programs box, and then click the Change button. If you installed your Office program individually, click the name of your program in the Currently installed programs box, and then click the Change button. Follow the instructions on the screen. i u izborniku se izabere Equation *.0 Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Office 2006 (12) ima verziju 2.0, pa sam mislio da još nema 3.0 mea culpa
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
|
Pantera, da san se ja htio pravit pametan, napisao bi 4 stranice teksta. Ovako sam htio samo u par crta objasnit. Nego, pošto vidim da si ti inteligentan momak, gdje u mom gornjem postu stoji da mora instalaciju radit ponovo? Najlakši način za instaliranje ME 3.0 je da instalaciju POKRENE, pa naknadno izabere samo Equation editor. Ja san u postu iša od pretpostavke da pomažem početniku, koji, može bit, ne zna engleski. Zato nisam kopi-pejstao. A glede ostale ekipe koji zagovaraju Tex i ostale programe, samo bi postavio pitanje ima li smisla zafrkavat se tim stvarima ako je potrebno u određenom dokumentu ubacit neki razlomak ili jednostavnu jednadžbu, a istovremeno Equation editor može instalirat s par klikova?
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
ako ti jednom godišnje treba y = ax + b, equ-editor je tvoj najbolji prijatelj |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() http://tug.org http://miktex.org http://wwv.latex-project.org upravo tim redosljedom. Usput, "Results 1 - 10 of about 74,500,000 for tex. (0.56 seconds)" Naravno, forumski gotovani imaju odredjenih, samo njima poznatih, averzija prema Internet trazilicama, no to je vec postala konstanta oko koje se ne treba opterecivati, pa isto i ne cinim...
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
zašto razlika :confused: link koji sam dao mi se činio najprikladniji za početak, tug i miktex su na prvi pogled malo prenatrpani, latex-project je OK |
|
![]() |
![]() |
#16 | ||
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
|
Počeli ste pisat nešto što nema apsolutno nikakve veze s pitanjem koje je postavljeno, pa ću ovu temu lagano zaključat. Tim prije što mislim da je autor pitanja doznao sve što ga zanima puno prije vaših filozofiranja o Google-u i ostalom. Unaprijed se ispričavam eventualno uvrijeđenima.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|