|
|
Rezultati ankete: STAR TREK TRIVIA je: | |||
Odlićna! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 33.33% |
Vrlo dobra! |
6 | 25.00% |
Dobra! |
5 | 20.83% |
Bez veze! |
1 | 4.17% |
Užas! |
4 | 16.67% |
Glasači: 24. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Logično je biti logičan?
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() Pozdrav! Za sve STAR TREK fanove i one koji to još nisu! STAR TREK TRIVIA Igra je ovaj mjesec (veljača 2006) objavljena na BUG DVD-u! (br:159) Sve pohvale, kritike, prijedlozi i komentari su dobrodošli! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() ![]() meni je super ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Logično je biti logičan?
|
![]() Pozdrav! Nisam to planirao, zasad...ali tko zna!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Slazem se. Ali taj host.sk fujj, ruzna iskustva s doticnim. |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
: goood : Igra je odličan primjer kako napraviti zabavnu igru bez neke ultra grafike koju svi danas forsiraju a onda nemaju vremena za raditi na igrivosti. Svaka čast, dobra ideja, dobra realizacija. Kad će verzija 1.6? Nego samo da malo brže reagira na mouse click i dao bih joj odličnu ocjenu.
![]() |
#8 |
Logično je biti logičan?
|
![]() Pozdrav! Eh, da... Vjerujem da ovdje ima programera. Vjerojatno ste svi čuli ili ste dio rata koji vode C++ i Visual basic. Jednom sam sudjelovao u takvoj raspravi u kojoj je bilo riječ da se u Visual basicu 6 ne mogu raditi igre. Star Trek Trivia je nastala kao oklada da se i te kako mogu raditi igre u Visual basicu 6. Naravno, okladu sam dobio i to bolje nego sam očekivao, jer je odaziv na igru odlićan, pogotovo nakon pojavljivanja u BUG časopisu. Što se tiće odaziva i preciznosti mišjeg pokazivača u igri, vjerujem da će biti ispravljeno u idućoj verziji. Naime, kad sam počinjao raditi Triviu bio sam veliki početnik u programiranju u VB6. Drugo, VB6 se može kombinirati sa OpenGL i onda grafika izgleda 100 puta bolje, ali za ovakav tip igre to nije presudno...bitna je igrivost. Iduća verzija će biti kad skupim još barem 200 pitanja. Onda će ista biti podijeljena po kategorijama, tako da će se na početku moći izabrati, npr. da se odgovara samo na pitanja iz serije Voyager, ili samo na pitanja vezana uz tehnologiju. Vjerujem da će se promijeniti i naćin bodovanja i nivoi. Host.sk? Da, stalno imaju neke probleme...zato mi web više nije tamo...sad mi služi samo za redirekciju... Sva pitanja i slike koje imate su dobrodošli na moj mail, naime iduća verzija će imati jedan dio u kojem će se nalaziti popis imena i zahvala svima koji su sudjelovali u sastavljanju pitanja i pri izradi igre, jer do sad je cijela igra iskljućivo moj kod(programiranje), moja pitanja, odgovori i moja ideja...sad se to promijenilo (ljudi šalju pitanja...) i ne bi bilo fer da ih ne spomenem. Zato, šaljite sve što imate... Možete me kontaktirati preko ovog foruma na privat, na mail enterprise@host.sk ili na icq#:202-577-328. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
The truth is out there!!
Datum registracije: Dec 2005
|
Igrivost je na solidnoj razini, nemam nikakvih posebnih zamjerki, svatko bi trebao makar probati! Pohvala autoru!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|