|
![]() |
#1 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() ' 34 bug-a potvrdjena do danas sto od (vrlo iskreno) samog Intela sto od korisnika. Neki marginalni , no poneki moguci potencijalni PROBLEMI. >>>>> 34 <<<<< Some of these are listed as show stoppers, such as FPU errors, and Virtual Mode problems. So far, Intel says they will only fix one of these for certain, yet 14 of the 24 current bugs are listed as "show stoppers" by the people who know. I would expect future releases of the processor to address these issues, but then again, they may introduce new ones as well. I, for one, am not all that surprised given the rush to market on this product. And I am also impressed that Intel is willing to fess up to the errors and be honest about potential problems. This is a VERY complex part, so it is bound ot have issues and bugs, and the sooner they find them, the better the next version of the part will be. I also feel that many of these issues can probably be handled through some clever programming tricks, so I would expect Apple to put out a 10.4.5 update at some time to "work around" some of the issues as well should they impact OS-X. (Apple has not commented on this.) So, back to an earlier question asked on these pages? Do you buy and Intel based Mac now or wait? I for one said wait, and these are exactly the reasons I believe one should wait. I seldom buy a version 1.0 of any product, and here are 34 good reasons why it may be a reasonable idea to wait for v1.1. Flaws in the Core Duo? Owen Rubin Columnist Tuesday, 01/24/06 ( mymac ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Osim sto glumis "good guy svi-smo-ne znam-protiv-koga", what's your point, osim da budes zealot i bespotrebno bacas ljudima krafne u oci (uzevsi u obzir da je ovo ipak PC "ekspert" forum...)? Prvi Cinema monitori su imali bad pixele i lose lampe. Prvi G3/G4 su gubili veze s VGA kablom. Prvi G5 sustavi su imali uzasne maticne ploce i probleme s LANom i slicnime. Prvi dual G4 (867) i G5 sustavi su se rusili iz raznih razloga. Prvi G(neznam koji sad) su se grijali ko svinje i masovno rikavali, dok se netko ipak nije dosjetio da se na njih okaci ventilator. Bla bla, kenj kenj, vjerojatno bi se netko tko jasi po Appleu all day long sjetio jos toga, pogotovo uzevsi u obzir njihovu cijelu ergelu proizvoda (nisu li oni prijenosni sviraci imali kucista i ekrane koji su pucali cim bi ih se ruzno pogledalo?). Taj Pentijumcek unutra je nedvojbeno bolji procesor od prastarog G4 u PowerBookovima. Cijela kombinacija s ovako rapidnim prelaskom, unatoc inherentnoj Darwinovoj x86 podrsci, je prosla iznenadjujuce dobro. Ne znam zasto radis famu od tog cijelog prelaska od kako je poceo. Svaki tehnicar je svijestan da _svaki_ digitalni elektricni sklop ima dokument koji se zove "errata", kojeg svaki proizvodjac uredno dostavlja sa svojom dokumentacijom i uopce nije tajna. Tebi je to novi pojam (u sto cisto sumnjam) ili je orgonska energija koju opstaje u vasioni u svim osama, kao sto su to lepo objasnili "Na ivici nauke", kriva za sve? Eh, moram te uhvatiti kad dodjes na ICQ, nasao sam jedan super gramofon ali me zanima strucno misljenje... ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
8-bit Gen.
|
Beauty Day sa Bubbom, Miroslavom i Vlatkom P.
Citiraj:
Nek mi sve porikava od opreme ako nisam jos danas pisuci ovaj post znao da ce SGI wannabe spamer ko Google pirana zagristi na ovo ![]() ccc Sve je to jasno, nisi ni spomeno korisnicke miline koje su se deverale do 9-ke i kojesta drugo. No Jabucnjak trenutno spava zimskim snom pa mi je ovdje bilo brze linkati, ja sam skroman forumas na domacim forumima i najvise ovdje postam. Pa nije tajna da drugi ne vide.... ljude zanimaju i druge platforme. Nitko sretniji od mene da se Jabuka pojaca, ionako ce za koju godinu vrtiti sve. Samo, koliko vremena provodis sa Gospon Miroslavom na prosljepsavanju pa to je strasno, nije ni cudo da te ovako 'teski' errorci ne diraju :clap: ![]() ![]() Da ne spominjem kako je ova promka za novi SGI CPU strasna ! ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Gabre, pa vidi koliko imas postova a ovako slabo poznajes clanove? Prepucavanje? Jos ce ispasti da je i bio u pravu da ovo i nije za PCE ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
E Pluribus UNIX
|
Re: Beauty Day sa Bubbom, Miroslavom i Vlatkom P.
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ae, uljepsa mi dan. Pogotovo zbog Ivica u sredini... ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Mislim da dosta ljudi ovdje, ako ništa drugo, onda barem zbog zavisti prati dešavanja na tom teritoriju ![]() Ako netko još ne zna, u novom Ve-mulju na Vrbanima imaju MAC ćošak. Moš brate isprobati većinu aktualnih macova, malo drndat po njima itd. BTW, onaj novi mišonja pod prstom ostavlja dojam nečega što nije s ovog planeta. Zanimljiva mrca, nema što. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Re: Re: Beauty Day sa Bubbom, Miroslavom i Vlatkom P.
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | ||||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
nanokernela ![]() Citiraj:
a voljan je napraviti uslugu kad zatreba. Za errata-u , Nosferatu... stvarno i nije puno sad kad me ovo refresh-nu pamet > (7450) G4 ih je imao 77 Citiraj:
![]() Ovaj put i u aktivnom gif uratku : ![]() Citiraj:
![]() Dobro, trebao sam ih odvojiti sa ... pa se ovakvi 80's fanovi sad najbi cudili. Slusah dok sam pisao, Claudie Fritsch (Desirless) halo? valjda znas za Voyage Voyage... pa sam razbacnuo i po-slogirao text iz iste. Doduse, osim kulturalnih FR extenzija, bas i nisam previse FRankofonican, (još) |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: Re: Beauty Day sa Bubbom, Miroslavom i Vlatkom P.
Citiraj:
Mislim da je otpor uzaludan. Kad Mac napravi OS radi kompletno novi kod, a ne kao Microsoft koji u WinXP vuće repove još od 3.11 i stalno se pojavljuju neke nadogradnje i problemi sa drajverima.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() U
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
E Pluribus UNIX
|
Re: Re: Re: Beauty Day sa Bubbom, Miroslavom i Vlatkom P.
Citiraj:
Ili si ti zapravo rekao isto sto i ja, ali te nisam bas skuzio? ![]() Citiraj:
Ako ti je OS takva rak rana na PC-u, postoji toliko lijepih OS-eva za PC (ukljucujuci i MacOS, ako te bas toliko fascinira) da ti pamet stane...
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
E Pluribus UNIX
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Ja cijeni Macintosh. Oni su uvijek imali svoju klijentelu i kaj je je, cijelo vrijeme polako idu prema boljem i trude se biti inventivni i guraju se svugdje! Mnoge stvari mi se ne svidjaju, ali jedan internet caffe, rade strpam mac-a kaj ima 2 zice, za struja i za net. nego gomilu pc-a s koliko hoces kablova. |
![]() |
![]() |
#19 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
pod prepucavanje sam se krivo izrazio, odnosno, bio neshvaćen... jer kad vas dvojica krenete, nećete stati 100 postova... pa sam mislio na takvo prepucavanje... ne da se ne podnosite, već uvijek pronađete neku sitnicu u suprotnom postu, pa se mora ispravljati... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|