|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Molim vas, može li mi tko pomoći riješiti sljedeći problem: Naime, DVD FAB Decrypterom sam izripala film na HDD i na disku zauzuma prostor od oko 5.08 GB. Kad ga provučem kroz DVD Shrink i pokušam zapržiti na novi DVD, javlja mi da na DVD-mediju nema dovoljno prostora :mad:. Što da učinim kako bih mogla ugurati film na DVD? PLZZZ! Thnx unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
dvd shrink funkcionira tako da ili izbaci neke dijelove dvd-a po zelji (menije, forspane, intervjue, jezike itd...) ili da film rekodira na manji bitrate kako bi stao na klasicni (jednoslojni) dvd-r... ima na netu puno step-by-step vodica za dvd shrink, evo jedan: http://www.mrbass.org/dvdshrink/
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moraš u Shirnku odabrati opciju DVD-5 tj. da je DVD medij na koji misliš zapržiti film jednoslojni i kapaciteta 4,7 Gb (realno 4,38 Gb). Onda će ti Shirnk komprimirati film na hardu na toliki kapacitet.
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() Hvala, majstori ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|