Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.12.2002., 20:23   #1
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
MSI TV @nywhere problemi

kupio ja u ducanu u subotu (jucer) msi tv @nywhere i sav sretan sto sam se dogovorio sa tipovima iz ducana da mogu vratiti ako ne radi mi dobro. Naime prije sam u drugom stanu isprobavao jednu noname tunericu i dobio srot rezultate...a ovdje doma imam kabelsku sa 60 programa...i piknem ja tv tunericu i super mi uhvati rtvs.. i igram se s daljinskim koji su inace svi popisali kao preosjetljiv a moj ne radi..

ide prica dalje..andje on meni 15 kanala sve zajedno...od cega na 5 il 6 ima i slika i zvuk...

i nije mi i dalje nis jasno...pa sta ta tunerica hoce? imam kablovsku koja sena telkacima vidi super!a on uhvati svaki 12 program...

jel imao jos netko problema jer ja bih fakat htio kupiti tunericu koja radi..treba mi video i sl funkcije...preporuka iz prve ruke?

naravno ova ide natrag u ducan....necu ni uzimati istu nego ocu lovu posto nema mi smisla zezat se opet i zvisit...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 30.12.2002., 16:37   #2
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ak je do sad nisi složio da dela-preporuka je- CINERGY 600...
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.12.2002., 23:33   #3
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
A jesam li ja neki dan neznam sad gdje lijepo reko da ta TV kartica NEVALJA. Da si pažljivije čitao vidio bi.
Staro 30.12.2002., 23:35   #4
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

A što se tiče preporuke ja ti preporučujem HAUPPAUGE WIN TV PCI FM. Ja je kupujem za nekih 5 dana. Na netu i u novinama je pobrala sve najbolje nagrade.
Staro 03.01.2003., 02:09   #5
msvrtan
..

sori mozda sam propustio kad si rekao da su tuneri za q...\

a ovo za hauppage pazi..i ovu si svi proglasili super ali cini se da ne koriste antenu nego s-video...a to je druga stvar onda...meni je izmedju pc-a i tv-a 4m i nemrem tak to rijesiti
Staro 03.01.2003., 05:53   #6
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
sori mozda sam propustio kad si rekao da su tuneri za q...\

a ovo za hauppage pazi..i ovu si svi proglasili super ali cini se da ne koriste antenu nego s-video...a to je druga stvar onda...meni je izmedju pc-a i tv-a 4m i nemrem tak to rijesiti
Vidio sam karticu uživo i na nju se priključuje vanjska antena. Neznam da li ima S-video izlaz (mislim da ima). IMa također i mijesto gdje se priključi antena za radio koja je (mislim) priložena u paketu.
Staro 03.01.2003., 06:50   #7
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by MadBoY
Vidio sam karticu uživo i na nju se priključuje vanjska antena. Neznam da li ima S-video izlaz (mislim da ima). IMa također i mijesto gdje se priključi antena za radio koja je (mislim) priložena u paketu.
prije nego kupis pitaj jel mozes vratiti ako ti doma ne radi kak treba..ja na tv-u imam 60 kanala na tunerici 6? a svi su je ishvalili..da imam predpojacalo mozda bi pomoglo...
Staro 03.01.2003., 11:39   #8
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
prije nego kupis pitaj jel mozes vratiti ako ti doma ne radi kak treba..ja na tv-u imam 60 kanala na tunerici 6? a svi su je ishvalili..da imam predpojacalo mozda bi pomoglo...

Obavezno ću ih pitati. Valjda ima neka garancija. Ako nebude valjala budu nastradali. Kao i Libertina u dubrovniku.
Ja na TV-u hvatam 6 kanala.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno