|
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kao i uvijek, puni smo ozljeda, ali po meni najveci dobitak je povratak Sulica, Sola je standardan, idemo do kraja ako Lac i Pero izdrze, a poznavajuci susjeda Lina, ne sumnjam da je pripremio neku takticku magiju u drugom dijelu natjecanja. Zivi bili pa vidjeli ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
kakvo je to pitanje dokle idemo?! ![]() pa to ZLATA, zna se!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
da idemo...đomba ozlijeđen,metličić,šolu bole leđa............ mislim da nas samo ozlijede mogu zaustavit |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Joj, kaj su mi naši digli tlak u prvom poluvremenu ![]() Ajd, poslije su došli sebi. I na kraju se Džomba opet ozljedi...nemrem vjerovat... bdw-izgleda da su komšije mislili "kako ćemo-lako ćemo" pa su odmah na startu dobili od Islanda po p***i ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
sutra u 20.10 ide Norveška na megdan nakon toga Rusija. Norvežani su dost nezgodni, sam da se naši zalijeće kak spada pa osveta španjolcima za poraz u finalu prošlog svjestkog, Slovenija pada u polufinalu s rezom dva oka za ono jedno prije 4 godine kod njih. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 27.01.2006. u 00:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
srkalo
|
ja bih rađe švabe u finalu nekako mi njih najdraže pobijedit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
da i ja bi švabe u finalu: Nekako njih uvijek nakantamo u finalu (portugal,atena) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
|
Teško da će švabe do finala s ovom mladom momčadi. Oni se pripremaju za svjetsko slijedeće i za OI. Španjolci su po meni uz nas najjači. Francuza se treba paziti imaju dost dobru momčad. Zbornaja (Rusija) što reći, rusi ko rusi uvjek opasni. Ako naši ostanu zdravi i Džomba se zalijeći mislim da smo jako teško pobijedivi. Objektivno prošlo svjetsko je bilo čudo da smo s onakvom bolnicom umjesto klupe uopće došli i do finala.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Mogle bi svabe sa ovom ekipom vec sad daleko. Fino su igrali protiv Spanjolske, a je pred kraj presudilo (ne)iskustvo, pa su izvukli samo bod. Mislim da ce protiv Norvezana veliki problem biti nedostatak kontrasa, jer su Norvezani brzi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Finale Hrvatska - Španjolska 35:28 Barem se nadam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Mirza je malo smrdan, Lackovic jos uvijek vuce ozljedu i boji se skakat sa Vorijem i Sulicem na liniji, koji mu ociste autoput do gola. Ako Pero dobije jos koji jaci udarac (a vjerojatno hoce), nema ko vuci u napadu ostatak ekipe. Vratio se doduse Sulic, ali ne moze on sve sam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
nemam kaj napisati
|
Jako dobro znam kakva je situacija jer pratim rukomet od nekad, ali treba se nadati. Osveta Španjolcima bi bila slatka. A ako razlika bude velika onda još slađe. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
nasi su legende!!! sto im rade..... samo suci su opet nastrani...da se tako izrazim....ali to je vec postalo normalno, ocito.... svaka cast nasima, vidi se da srce ostave na terenu!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ovako, konacno jedna tekma nasih gdje pobjeda niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje: 1. Sola - odlican 2. Horvat - dobar - 2 vazna gola 3. Lackovic - standardno dobar 4. Balic - maestralan 5. Metlicic - maestralan 6. Sulic - IMO naj igrac danas, koje su to borbe na crti bile+golovi 7. Vori - odradio dobar posao 8. Dominikovic, Sprem, Spoljaric - odradili svoj zadatak u obrani. Sve u svemu, vidimo da je Lino poslozio kockice sa jednim iznenadjenjem, a to je Vori na krilu, koji je ulazio kao drugi pivot te rasteretio donekle Sulica. Cekaj, jel pisem za SN ili sam na forumu:confused: ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
srkalo
|
vgg naši balić najbolji |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raindrops keep fallin'...
|
Citiraj:
Kakva je ono bila asistencija za Sulića u drugom poluvremenu protiv Norvežana!? Krene rukom da produži do lijevog beka i iz ručnog zgloba odigra pivota. Tri puta sam gledao i svaki put mi oko pobjegne na beka a lopta ode pivotu. Čovjek prkosi zakonu fizike. ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
Grdi su Rusi, naši igrali na momente-šteta kaj Pero nije zabio ono u zadnjoj sekundi. A niš-sada po sve pobjede u drugoj skupini. Mene jedino živcira kak mi svaki put imamo peha s tim ozljedama.
![]() |
#25 |
nemam kaj napisati
|
Ma to je bilo to. Jedan kiks i sad idu sve pobjede (do prve zgube ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mi smo najbolji na svijetu!: axeman : |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
srkalo
|
šteta djelovali su mi skroz nezainteresirano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Headbangig Grunf!
|
Ne bi bilo fer da smao izjednačili. Ne na način kako su igrali. Promašit gol za pol metra iz sedmerca WTF??? U ovoj tekmi se vidjelo da fali Džomba na krilu jer samo Ivano Balić nemre sam potegnut posebice kad svi ostali promašuju i nemoguće. No, netreba sada na njih bacat drvlje i kamenje pokazali su koliko malo im treba od totalne uspavanke i bezveznog napikavanja do genijalnog rukometa koji melje sve pred sobom, još s Džombom na krilu i onakvom igrom kao u zadnjih 7 minuta teško da smo pobijedivi. Sad se trebaju ozlijede zaliječiti i okrenut se na tekmu protiv Islanda, pa Danska pa Srbi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne vjerujem da će daleko ovaj put.(DAJ BOŽE DA SAM U KRIVU) 2 razloga: 1.Ozljede 2.Pročitali su nas "neprijatelji" Mislim da ovaj potonji je mnogo ozbiljniji jerbo HR je izmislila jedan novi rukomet kojeg sad svi asimiliraju.Pogledajte Ruse,znali sto točno kog blokirat i kako odigrat obranu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|