|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
di kupiti Stardom
Di se mogu kupiti RaidSonic Stardom (U7-1-WBC) kučišta za optičke uređaje. Ili nešto jednako kvalitetno. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
distributeri Raidsonica su Maxmodus i M SAN...pogledaj na nabava.net koje maloprodaje drže raidsonica (znači upišeš stardom ili Icy Box) i onda ih nazovi ili pošalji mail sa tim part numberom koji te zanima. Ak kažu da nemaju, reci im da zovu bilo koga od distributera i pitaju može li se naručiti..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
tnx mate |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
hm...brijem da sam naletio na temu koju trebam, tak da cu se samo ubacit ![]() moje pitanje je ovo: ja bi svoje kuciste racunala htio sakriti u stol tak da se na prvi pogled ne vidi. al bi onda bilo neprakticno paljenje kompa i pristup cd-u. palit komp mogu preko tipkovnice, a mislo sam ak se moze, stavit postojecu przilicu u neko kuciste nadohvat ruke. jel se to moze? (tak da ne kupujem eksternu przilicu) jel to utjece na neke performance przilice? ajd pliz nek mi netko malo pojasni (ne znam tocno ni kak se zove to kuciste, al budem poceo trazit s gore navedenim) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
opet Raidsonic, pošto znam samo za njih a kvalitetni su: http://tinyurl.com/c9obf gledaj što ti odgovara, uzmi part number i kopiraj u nabava.net pa vidi koja je cijena i tko ih ima. Mislim da će ti neka USB varijanta biti sasvim OK.
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
super (selim se sa pitanjima u usb vs. firewire) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|