|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
optimalno napajanje
Konfiguracija je: Athlon64 3000+ EPoX 9NPA3J gigabyte 6800gs (glavni potrosaci watta) i ostalo je hard(wd 2000), tv kartica(v-gear), zvucna(hercules fortissimo II) eh sada. koje bi vi napajanje preporucili za ovu konfiguraciju? nisam neki frik koji ce clockati sve ovo tako da mi neko preuber napajanje, ali bi htio da osigura normalni rad. Gledao sam puno topika na ovom forumu i sve se prica o napajanjima koji kostaju 500-700 kn. Sto je za mene puno u ovoj situaciji kada sam uspio maximalno dobiti na ovim novim komponentama. Mene zanima odnos performanse/cijena. I za sada razmisljam o lc power 550w koje je dosta jefino, a ljudi su dosta nahvalili to napajanje. I onda si gledam ako dam 100 kn vise mogu kupiti fortron 400w. Ali dali je sada taj fortron bolji? da li ce on omoguciti normalan rad na toj konfiguraciji posto daje 400w? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: optimalno napajanje
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Re: Re: optimalno napajanje
Citiraj:
A ti brzo u Links dok je cijena tog napajanja smiješno niska!
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|