|
![]() |
#1 |
Mutant Year Zero
Datum registracije: Nov 2004
|
19" Gaming lcd
Molim preporuku za 19" lcd..Namjena je gaming(fps i rts) te pisanje u wordu.Ne smije imati staklo ispred. Kakav je Philips 190X6FB ili Samsung 970p. Sva osobna iskustva dobrodošla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Imam ja 970P LCD je prva liga. Nemam puno iskustva sa LCDima, ali nakon mukotrpnih pregledavanja raznih reviewa taj monitor je presudio (jedan od rijetkih dobrih dobavljivih u HR) To je bilo prije 4 mjeseca, a zna se kako tehnika brzo napreduje. Savršeno jednako osvjetljenje ekrana, boje odlične, response je 6ms G2G i mislim da je to OK, filmovi imaju sitnu zrnatost, ali izdaleka se ne vidi (ipak ne gledaš sa pol metra) i kao što rekoh o mom iskustvu sa LCDima možda je tako i na drugima. Opet bi ga kupio da moram (samo da je malo jeftiniji. 4200 u gotovini u M Computers (nije raklama), ali drugdje je skuplje
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() Citiraj:
Moja preporuka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Lorde Lemilico, samo jedno pitanje. Da li je moguće dotično postolje nekako fiksirati na zid tako da bude vertikalno? Malo sam kratak sa površinom stola, pa me zanima. Inače, jučer sam bio u Linksu i vidio sam taj LCD među hrpom drugih i ostao oduševljen slikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Sad sam malo gledao ispod postolja i tamo su neke dvije rupe, ali mi se ne čine da je za montiranje na zid. Probao sam ga staviti okomito i okrenut ekran prema meni, ali ruka koja ga drži automatski pada... Valjda je opruga u njoj taman da drži monitor normalno u zraku, ali ako okreneš postolje okomito onda joj pomaže sila teža i monitor pada, tj. ruka se otvara (izdužuje
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Tnx što si isprobao. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|