|
![]() |
#1 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
6800GS agp
Ima li kakvih informacija kada ce se pojavit AGP verzija u nase ducane? Jer vidim na newegg-u se prodaju od BFG tech-a po 200$ , ima ih i na ebay-u novih za 230$ ali mi u Hrv. nemremo preko paypala placat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Što se tiče e-bay-a, mislim da tamo možeš plaćati s bidpay-om. Nisam sto posto siguran, al mislim da su mi neki fredovi uzimali neke stvari bez problema. Jedina stvar je kaj dosta ljudi neće slati u Hrvatsku, pa problemi s poštom i trajanjem dostave, pa carina. Evo ja već 2 i pol tjedna čekam neke igre iz Engleske(ne sa e-baya). A i bojim se da će kad kartica dođe kod nas, cijena biti sky high. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Razlika cijene u hradweru vani i tu je sve veča. Isplati mi se dat 10€ više i za tih 10€ više otić u italiju/austriju/sloveniju kupit to što mi treba za puno manje love, napravit izlet i pojest ručak. Kad je razlika soma kuna, a benzin opet tolko ne košta. Više iz principa nedam lokalnim lopinama pare. Tu još samo kupujem gluposti tipa ventovi itd. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ah, evo javio mi se frend i reko da je bidpay propao, ali da postoje novi servisi koji prihvaćaju Hrvatsku, ali je problem koliko ih ljudi na na e-bay-u prihvaća. Tak da ak imaš sreće, možeš na e-bayu kupiti. Isto mi je rekao da bi paypal uskoro trebao podržati Hrvatsku i to bi prilično olakšalo stvari, jer vani je skoro sve, ne samo hardver puno jeftinije. Nadam se da će se to stvarno i dogoditi uskoro |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ghotic warrior
|
Citiraj:
Pridruzujem se tvojim nadanjima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ghotic warrior
|
Citiraj:
Pa bas i ne brzo tesko ih je i vani nabavit,a kamoli tu. Jedino kaj sam naso je 7800 Agp na ebay-u 380$ http://tinyurl.com/a82zl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
Najbolje minjat ploču u pci-e i gotovo... ![]() Ova govna naša samo pci-e guraju!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|