|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ventilacija kučišta
bok ekipa kupil sam si ćufteka:-) model BH-02B-B-B jeeeebenooo ![]() al trebam jednu pomoć, moram si naravno stavit ventove unutra a fakat nemam pojma gdje kak i zašto ...znam samo da na ploči (Abit AN7) imam 4-5 mjesta za dat im struju vjerovatno nije neka velika filozofija, al bi nekog voljnog zamolio da mi objasni kakve, koje veličine i gdje da ih sve stavim za najbolje hlađenje tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Za početak - ti si na tržnici! Koliki promjer toliki ventovi. Jel smeta buka ili ne smeta...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
mogao si navesti buku i financije... obavezno stavi jednog 120mm koji ti je ispod napajanja, jedan sa strane za hard i to je po meni dovoljno imaš u Ve-milu one Glacial ventove koji su za svoju cijenu odlični EDIT: izgleda da sam ja jedini ovdje TRIJEZAN
![]() |
#5 |
Premium
|
hehe, kaj sam fakat stavio post na tržnicu?: bonker2 ...nekaj sam gledao bio pa sam zabrijo: nono : buka? ovisi kolika, al ne smeta previše lova? sto ćuna? ...mislim kak sam dao 400 ćuna za ćufte a ne 100 za ćevape tak ću dat i za ventove |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
aj stavi sliku neda mi se iskat po internetu slika
![]() |
#7 |
Premium
|
evo ih btw. imam mali problem sa HDD - preblizu mi je vratima kučišta Zadnje izmijenjeno od: duldul. 03.10.2006. u 18:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
AMD user
Datum registracije: Jun 2006
|
ovako, 120 mm stavljas otraga da puse van, tako je i takodjer sa 92 mm koji hlade diskove, isto pusu van a ova dva na lijevoj stranici bi ti trebali puhati unutra. to je recept za najbolju ventilaciju u chieftecima..... http://www.chieftec.de/?page=faq&language=uk&id=4#neun pozdrav
![]() |
#10 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
...thx haba, snaći ću se sad |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|