|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2018
|
Disk station
Pozdrav ekipa.. Pošto nisam baš previše u toj temi, molio bih savijet za "slaganje" svojeg osobnog clouda. E sad, zanima me neki disk station u kojeg idu tipa 2 HDD-a, i u kojeg mogu pristupit mobitelom neovisno gdje sam, ili kad sam kod kuce na stolnom pc-u da bezicno prebacim podatke na njega. Zanimao bi me disk station koji podržava (ako se ne varam da se zove) "RAID", da npr stavim u disk station 2 HDD-a, i kad prebacivam na jedan da se radi kopija istih podataka na drugi, ako jedan stane sa radom, da ne ostanem bez podataka. Imam google disk, i s njim je kako se kaze ni brige ni pameti, ali 2tb memorije je skoro 11 eura/mjesecno, ovako dam par sto eura, kupim i imam. Također može savijet za HDD, od recimo 4 TB, jer imam Dji osmo akcisku kameru i dron sa kojima snimam dosta, a jedna minuta snimke je cca 1gb. Disk station bi prvenstveno služio sa slike/videe, i tu i tamo koja pdf datoteka. Što se tice brzine interneta, net mi nije baš neka sreca, koristim A1 homebox i brzine su 40/15, nekad više nekad manje dosta varira, u planu je za kakvih godinu dana kada mi istekne ugovor uzet starlink tako da onda nece biti brzina problem. Hvala. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|