|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2013
|
(riješeno) Error code 0xc000000e
Evo nakon dugo vremena uživanja, javlja mi se ova greška sa slike. 1. Dolazi samo dok pokrenem neku igru (za sada). Winsi bootaju uredno i dok ne radim nista osim surfanja sve je ok. 2. Kada mi iskoci taj prozor sa greskom, nekoliko minuta kasnije sve se smrzne i samo hard reset pomaze da ponovno uđem u winse. 3. Memtest 86 sa 4 passes je prošao bez grešaka 4. chkdsk i seatools govori da su svi diskovi (nvme i ssd) bez grešaka, odnosno status je svima ok Ne znam sta da isprobavam dalje ? Pokusat BCD na novo napraviti ? Netko imao već išta slično? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
https://www.reddit.com/r/techsupport...ror_0xc00000e/ https://answers.microsoft.com/en-us/...3-f2b54574bf8e Dalje guglaj ti, ali ima veze sa windowsima - valjda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Budem još probao preko winsa na sticku uci u repair/cmd pa od tamo sve te komande ubaciti pa da vidimo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Pokrenuo win recovery preko USB-a, otisao u cmd - sfc cannow. Nasao neke koruptane fajlove i nakon restarta zamjenio (sfc scannow - dok sam normalno i winsima, nije nasao naravno nista - prije pokretanja win recovery-a) Dism komande uopce ne rade, dode error 87. Obje plocie odjednom, vrtio je memtest i ja otisao leć, koliko dugo je trajalo...ne znam, par sati sigurno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Napravio kombinaciju svega, i danima izgleda da radi pod raznim testovima. Moze lokot. Hvala svima na sudjelovanju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|