|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
EPSON original Ink Catrige Not Recognized !!!???
Dakle Imam ovaj portabilni EPSON WF-100 ink jet printer. U njemu imam original boju catrige + crni catrige (koje se dobilo s njime kad sam kupio) Crna se potrosila pa mi javlja : You need to replace ink catrige(s) ![]() E sad, kupio sam prvo zamjenski crnu koju nije prihvacalo. Pa sam kupio EPSON original crnu, koju opet nije prihvacalo. ![]() Prihvaca samo ovu originalnu (s kineskim znakovima koja se dobila u kutiji s printerom) A za ove ostale sve (i zamjenske i EPSON) mi javlja: Ink catriges not recognized ![]() Katastrofa... Zna li itko kakvo rjesenje. Gledam po netu al svi se bave iskrivljenim pinovima. A to u mene nije slucaj jer detektira priv ovaj kineski catrige... Da nije EPSON i regionalno lockao printere/catrige , jer ovi moj je iz Azije....
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Baš sam htio napisat šta i sam kažeš, da nije region lock ... ? Probaj ovako: - stavi tu origigi crnu sa kojom je radilo - isključi napajanje ali tako da ištekaš iz zida i sačekaj 30 sec - uštekaj, pali, stavi novu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Prodaju Portabilni kao printer a region locked catrige-i. Pa to je kretenizam tezi. Bice misli na portabilnost posao-vikendica-selo i tako to. Ako pak odletis na drugi kontinent a nestane ti boje, sorry buddy. Fali jos da stave da papir jos bude region locked ili tako nesto pa da bude kompletno s*ebano sve !
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Mali, prenosni pa je sve zbuksano ... video rastavljanja (koje može ostaviti tragova) > https://www.youtube.com/watch?v=AdVztdKKsME jedino ištekavanjem baterije bi moožda odradio puni reset da zaboravi ketriđe i moožda da proradi sa origigi novom. Druga opcija je tražiti inside info, ima li neko sw rješenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad sam u tranzitu pa nemam alat, moza probam za praznike ove se malo zezat. Svakako thx na info. Pokusat cu jos iskopat online ako se da sta o ovome. Ali ako je regional lockana tinta, dali se sa resetom moze postic da prihvaca tintu iz druge regije. Tj da radi na principu, koja prva tinta (iz koje regije) se stavi u njega da onda ostane lockan na toj !?
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Eh, previše pitaš, kosooki đava zna šta su i kako lockali ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas