|
![]() |
#1 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Za vlasnike YAMADA DIVX playera
Prvenstveno za YAMADA 6600. "hackirani firwmare", poboljsava dosta stvari. -Subtitlove naziva srt, txt i jos nekih -Mogucnost loadanja subtitlova a da se ne zovu isto kao avi file -Podrzava "long files names", Dakle kod playanja muzile nije vise limitiran na 8 slova ili kolko je bio - Treba staviti CP 1250 (to su nasa CRO slova) Ima jos toga, Kod mene radi OK.Naravno treba opreza kod flashanja i niko ne garantira da ce svakome to uspjeti. (iako uglavnom nema problema. Slicno kao kod flashanja Biosa - ![]() Evo linka a di se moze o tome jos nesta procitati.a ima i linkova na druge stranice. http://board.softpedia.com/index.php...opic=1981&st=0 Ocekujemo i nero digital i OGG podrsku. Al to jos ne funkcionira.
__________________ |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
Treba jos dodati i promljnjiviu velicinu fontova kod MPEG 4 subtitlova (Nisu vise fiksne velicine, a sta je najvaznije nisu vise mali) ne treba nis dirat na defaultu a to je medium bas su najljepse velicine.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
sorry na uletu... za radikalne i sve one koji se tako osjećaju (i znaju ovaj bog-te-pita jezik): www.hififorum.nu/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37089 edit: oke... kak da stavim link normalno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
http://tinyurl.com/7hnv5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
Lijepo sam ja to napiso a zaboravio stavit originalni link za download firmware-a o kome pricam ![]() Evo ga dolje http://zapata07.pt.to/ Syss ja mislim da je taj tvoj Denver derivat yamade, iz nutra izgledaju potpuno isto a i znam da ima neki model koji je clon yamada 6600.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: BrunoZG. 11.01.2006. u 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
Cisto mi je dosta kaj ga flasham ![]() jesu vise manje isti i bazitaju se na 3 vrste mediatek chipa, al nejdu svi firmware-u u bilo koji, treba ipak pazit.Ali denver = yamada..tak da moze i firmware. Puno bi si truda trebalo dat sa prevodjenjem da bi bilo pomoci od obe stranice, sreca da ima i slika ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
jel zna netko gdje se može naći firmware za Vivax playere.. jeftinjara iz HGSpota, radi uredno, ali me neke stvari nerviraju pa bi možda firmware popravio... e, a kad sam vidio ove slike unutrašnjosti, saznao sam zašto su tako jeftini.... UŽAS.. dobro da ta čuda ikakko i rade.. :clap: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|