|
![]() |
#2 |
mag.math.
Datum registracije: Dec 2021
|
Kakvo razočarenje od AMD-a. I to su razvijali dvije godine, a ispade manji pomak nego nekadašnja nadogradnja sa Sandy Bridge na Ivy Bridge. Eto i pa neka i AMD ima Intelov tick-tock moment. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni se procesor svidio i to najvise zbog efikasnosti. Malo je mogao biti brzi, ali zato jer je tvornicki ogranicen se konacno moze malo kloknuti. Nadopunio sam upravo i Procyon test gdje se lijepo vidi koliko je Zen 5 brzi za AI u odnosu na Zen 4. Zadnje izmijenjeno od: krešo. 07.08.2024. u 22:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ne mozes biti odusevljen efikasnoscu, "progutati" nesto nizje prefomanse na stocku nego sto se ocekivalo ali ujedno istaknuti da se isti moze konacno "ocati" jer kad napravis taj "OC" sam sebi izbijas efikasnost kao nekakav argument. Taj editors choice bi se mogao "navuc" jedino ako bi cijena istih to uvjetovala, za sada jok.
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
|
Citiraj:
Cini mi se da su donijeli odluku u zadnji tren malo prigusiti performanse zbog svega sto se dogadja Intelu, a i njihov RMA nije malen (i jedni i drugi su se malo zaigrali s dopustanjem procesorima da toliko boostaju). Tako da ti kao kranjem kupcu ostaje ono sto smo oduvijek imali i sto su nam oduzeli u zadnjih par generacija, malo OC zabave. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
|
Kad malo cijena padne, mozda. |
![]() |
![]() |
|