|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
HELP!! hitno plz.
Ovak. Frendu je komp pocel nekej srat pa ga j emeni dal da ga sredim i skužil sam svaki put kad reinstalita windoze nakon nekok vremena mu prestane komp radit tj. nemože uc u windowse. Dođe do dijela gdje bi trebala ic onda crtica (taj dio se ne pojavi) i napiše: Windows could not start because the fallowing file is missing or corrupt: <Windows root>\system32\ntoskrnl.exe Please re-install a copy of file above. Sad ajd pliz neki savijet kaj da napravim s tim i kak da se rijesim toga
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čini se da je disk počeo otezat papke. Skeniraj HD Tuneom.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
sad sam se uvjeril 10000% da je hard krepal. kad sam mu vec par puta pokusal instaliart windowse prvo ga nije htio formatirat u NTFS. samo je stajal i lampica na kučištu je gorila a onda sam ga probal formatirat u NTFS (quick) i onda dođe do kraja jako brzo i kaže da je disk nemoguce formatirat i jos nekej uglavnom da je krepal. E sad mu lijepo mogu rec da ga fura u ve-mulj da mu daju novi disk (to ce mu bit 3) jer mu je jedan vec krepal a meni je bilo čudno kad su mu mjenjali prvi put hard-disk kak to da su mu dali hard koji ima normalan 12V konektor zato kaj sam mjesec i pol prije toga dvojici frendova slagal komp i hardovi su isto bili iz ve-mulja al nisu imala normalan 12V konektor nego samo s-ata.
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
da li se disk možda zove maxtor?? |
![]() |
![]() |
#6 | ||
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
||
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
da li taj disk normalno radi kad je spojena ana njega nisu instalirani win nego na neki drugi?
__________________ |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ah, nisam vidio taj post....ali sam pogodio ![]() i onda ekipa kupuje i hvali maxtore....za mene ni pod razno... |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
može lock
|
Oglas
|
|
![]() |