|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Srpski komentari uhicenja gotovine, za sitea B92
> > Ljudi zna li iko jel Ante platio onu veceru sa koje ga digose? (sam, 8. > > decembar 2005 21:26) > > > > Covece.. Bas je krenulo ove komsije Hrvate, ovih dana.. Prvo su osvojili > > Davis Cup, a zatim su im nasli Gotovinu.. Sta je sledece?.. Dobar zreb za > > svetsko prvenstvo u fudbalu ?!.. Nema sta hoce ih.. (Sila.., 8. decembar > > 2005 21:36) > > > > Zasto nas uvek hrvati u svemu preteknu, nije mi jasno??? (Colin_Bgd, 8. > > decembar 2005 13:20) > > > > "gotovina" u "sefu", ha ha ha ha... > > (Mikelis, 8. decembar 2005 13:23) > > > > Braco Srbi, gledajte kako se to radi. A mi? Nama su Karadzic i Mladic > > heroji. > > Njih dvojca su veci teroristi od Bin Ladena, oni drze 8 miliona Srba kao > > taoce. Mislite o tome. (Teratom, 8. decembar 2005 13:24) > > > > Opa bato! Sada ce valjda i Ratko da sidje s planine... Pochinje ski > > sezona... (anakin, 8. decembar 2005 13:27) > > > > Eto, sad i nasi moraju odgovoriti Hrvatima. Nas Mladic mora biti uhapsen > na > > barem isto tako zvucnom mondenskom mestu. Jer vest da je Mladic uhapsen, > > recimo, u Prigrevici, ne bi odzvanjala kao ova. Molim te Mladicu, nemoj da > > nas sramotis, nemoj da te uhapse u Cacku, bezi na Havaje !!! (Izazovni > > komsija, 8. decembar 2005 13:33) > > > > Pazi gde se sakrio!? Dobro nije isao gledati formulu u Monte Carlo! ili > > nazvao Brijatorea da ga provoza gliserom! (bozsacuvaj, 8. decembar 2005 > > 13:34) > > > > Svaka cast, komsije! Elegantno, kako smo od vas i navikli... Ne isprljaste > > ruke, a evo vas nadomak Evrope! Srbijo, gledaj i uci! (cyberka, 8. > decembar > > 2005 13:36) > > > > Ha ha, Hrvati platili Gotovinom, a mi Srbi i dalje hocemo da zivimo na > > "Ekspres Kreditima Karadzic i Mladic". Da pukne1 od smeha... (Makisha NS, > 8. > > decembar 2005 13:54) > > > > E sada je na Srbima red da lansiraju svoje Don Kihota i Sancha Pansu > > (Karad?iaa i Mladiaa) negdje van da ih tamo uhapse! Pazite da odaberete > neko > > lijepo mjesto! Sretno! (ZG2005, 8. decembar 2005 14:56) > > > > Sto oni uvek moraju da budu prvi? Te im umre Tudjaman, pa stvari krenuse > na > > bolje, a vidi koliko smo se mi jos nakon toga patili sa Slobom? Sada > > uhapsise i Gotovinu (i to vrlo elegantno i bezbolno), a nama opet ostaje > da > > budemo Balkanske crne ovce i da camimo u zaledju Evrope cekajuci naseg > > Godoa. Pih (Mia, 8. decembar 2005 15:27) > > > > Da, tako to rade drzave koje imaju cilj, idu napred i ne zrtvuju celu > naciju > > zbog jednog coveka. Srecan put u EU komsije, mi cemo vas dvogledom > gledati, > > sto ovde neko rece ako nam i to dozvole. Ostacemo ono sto smo i bili, > > prokleta avlija. (Masa NS, 8. decembar 2005 16:15) > > > > Ukljueite 1topericu, kad uhvatimo Mladiaa i Karad?iaa zaustavite je. Vreme > > na stoperici ae pokazati koliko zaostajemo za Hrvatskom... (Dejan NS, 9. > > decembar 2005 09:47) > > > > I to mi je Hrvat?! Pored Kornata i Brijuna on se krije na Kanarskim > otocima. > > Budala! Da sam on, ja bi se krijo na Hvaru. U Karpe Dijemu. (Norko, 8. > > decembar 2005 16:54) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
LOL, trgo sam se dok sam cito neke komentare... (postajem dezurni spamer)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
:clap: : roller :
![]() |
![]() |
#5 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Hm... Nekako su mi srbi previse nacionalno osvijesteni. Cudno...Tesko mi je povjerovati u ovo. Mislim, neki dan mi prijatelj prica kako je bilo u COD2 kad su igrali protvi srba..."Bit ce mesa klat cemo hrvate, ili hrvatsku djecu treba klat"...Ali dobro, nemogu misljenje o naciji kreirati na 5 debila koji doma sjede za kompom... Al ovo mi je opet previse cudno...Nekako su predemokratski i preosvjesceni ovi komentari. Prije bi bilo "Ove picke hrvati dali svoga, a mi svoje junake nedamo za nista..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
naciju nemozes sudit po pojedincima, nit mozes rec da su svi srbi ovakvi ko ovi tu jer ti su ocito nesto pametniji, znaju koristit internet i ostavit komenatar, sto ih uzdize od pubertetlija koje su od tate ili nekog starijeg culi takve pjesmice i fore te ih pridjelili sebi da bi bili cool i face među drustvom da pokazu da iako im je kita mala da su veliki fakeri i opasni tipovi te imaju strasnu potrebu dok sa nekim igraju igre na netu pokazivat tu svoju novostecenu sigurnost i samopuzdanje klicanjem jadnih i besmislenih parola. niti jedni niti drugi nisu reprezentativni, niti ikad mozes genralizirat i rec da svi su zato pamet u glavu i ponasjte se tako da za 5-15-25-55 godina mozete sa ponosom rec da to sam ja radio kad sam imo btw. da je ono sta su postali smjesno, smjesno je ![]() edit: edit je bio radi nepismenosti koja je sveprisutna u mom pisanju ![]()
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
slazem se sa sam fischerom.... nekako nevjerujem u te komentare.... ali ako jesu jelte "istiniti" onda super ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Džabe si krečio!
|
Citiraj:
![]() I zrelo razmisljanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
procitao sam josh nakon uhicenja odmah, zabavni su nam ti susjedi, ovaj...komshije, sto jest da jest.... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|