|
![]() |
#1 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
System Volume Information - pomoc
NOD 32 mi je nasao u jednom Restore pointu trojanca (nekakav Kliker). Normalno ti se pointi nalaze u System Volume Information. Krenuo sam u njih kad vraga: kod otvaranja mi stavi slijedecu poruku: C:\System Volume Information is not accessible. Access is danied Napominjem da sam ulogiran kao admin. Dobro, krenem u Safe Modu dignut kad opet ista stvar. Sta napraviti? Ima li ko kakvu ideju ?
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
desni klik na taj folder pa properties pa security tamo dodaj (Add) everyone i daj mu sva prava
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
herr Flick
|
Nema Security za taj folder, samo General, Sharing i Customize. Probao sam i iskljuciti System Restore opet nista, sa programom Unlocker zatvoriti procese koji ga drze zatvorenog-nista ![]()
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isključi Simple File Sharing u Folder Options.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
stavi da vidis sistemske fajlove i rucno ga pobrisi. win ce ti napraviti isti takav kada restartas komp. Tak sam ja napravio ![]()
![]() |
#9 |
herr Flick
|
Sad pak nis ne kuzim :confused: Folder je sad prazan, nema vise trojanca (provjereno NOD32).Nisam ja obrisao nisam ni uspio uci u folder niti ga obrisati jer ne dozvoljava. Napravio sam novi Restore Piont ali gdje je? U System Volume Information nije kada mi i dalje javlja Folder is empty. a i na drugim particijama svi su prazni. Koji vrag se dogadja, zna li mozda neko? :confused: ![]()
![]() |
#10 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
ma šuti! kako došao tako i otišao... nadaj se! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|