|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
(riješeno) Restartanje kompa
pozdrav imam problem koji se pojavio nedavno a sad je postalo problematično čim pokrenem igru komp mi se restarta nakon par sec u igri u 2 mjesecu sam kupio komponente instalirao winwows 11 i imao sam istih problema , presao sam na win 10 i problem je nestao . sada se odjednom sam ugasi nakm otprilike 1 minutu rada ovo du komponente AMD CPU Desktop Ryzen 9 16C/32T 7950X Gygabite Radeon VII 16GB HBM2 Asrock AMD AM5 X670E PRO RS G.Skill Trident Z5 Neo - DDR5 - kit - 32 GB: 2 x 16 GB - DIMM 288-pin - 6000 MHz / PC5-48000 - unbuffered Napajanje Seasonic G12 GC-850 Gold Noctua NH-D15 chromax black Zadnje izmijenjeno od: dark mark. 07.04.2023. u 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako si kupio sastavljenu konfiguraciju, nosi im na dijagnostiku. Sent from my motorola edge using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cupaj grafu van, pokusaj na integrusi radit. Ako se opet gasi, moguci problemi su grafa ili psu. Btw, znaci nema restarta, bsod-a, doslovno se ugasi?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
Rami su na default to sam probao XMP nemam imam izbor ddr5 4800 ili expo 6000 ili auto kako god stavim svejedno se restarta. hladnjak je dobro sjeo provjerava sam temperature su dobre a ne bu iz drzao Fh5 da nisu Grafička vani samo surfao netom i bum restart na hladnjaku se vrtio samo 1 ventic drugi je u stanju nirvane tako da sada više ne znam kaj da mislim osim da je matična loša Zadnje izmijenjeno od: dark mark. 06.04.2023. u 10:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
grafa ti je napisana gore radeon VII naravno da je spojeno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
update biosa i rollback grafičkih drivera na Adrenalin Edition 22.6.1 i za sada se čini uredu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|