|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Izgubljen u vremenu :( - nadam se da ce te mi vi moc pomoc
Radi se o slijedecem : Koristim 40tude dialog i spajam se preko maxadsl-a i postove skidam normalno, problem je sto ne mogu postat niti jedna post. Izbaci mi slijedeci error: NNTP: 437 Too old i jos poslij etoga pise vrijeme, tocno vrijeme. Takodjer i pri startanju windowsa nod32 javi incorect system time... U windowsu i biosu sve namjesteno - vrijeme, datum i vremenska zona. Windiows je xppro sp2.. Sto da napravim, ideja zaista nemam pa vas molim za savjete. Hvala i pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
vrijeme
imaš li u windowsima namješteno točno vrijeme i datum,adjust date/time |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja sam jednom isto tako namjestio "sve" pa sam vidio da sam stavio krivu godinu tak da na to obratis pozornost ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ne mogu vjerovat!! 100 puta sam isao provjeravat i gledao tih nekoliko stavki (datum, vrijeme, sat, vremenska zona) polako i nadao se da je tamo greska, kad ono namjestena godina je 2005! : hitthewa Kazu da se neke "vrste" ljudske rase teze privikavaju na nove stvari od ostalih vrsta, nisam znao da i ja spadam u tu kategoriju ![]() Hvala decki, bez vase pomoci ne bih spoznao da je 2005 prosla ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
edit: pobrisah post da ne dodje do zabune. tesko se navikavash da vrijeme brzo ide, a? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|