|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kako...
E,ovak Imam jedan Screen Saver-ATI Ocean nešto..bla-bla Lijep, sviđa mi se,ali...nema zvuka Dakle-ako nabavim odgovarajući zvučni zapis(zvukovi mora i možda vjetra)...kako to sve skup spojit da lijepo radi??? Nisam nikad delo nekaj slično pa bih trebao malu pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
pusti na Winamp-u i bok ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Nekaj slično sam i radio... Ali... Baš bi si htio napravit onak kak treba... Neš" ti "muzičare"...kad ih trebaš-nema ih nigdje... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Kako...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
|
Hmmm...a da skinem jedan gdje već ima mjuza pa pogledam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() ATi screeansaver Ocean, to su oni sa sitea, kaj ne. Znaš oni Ocean, Tube, Brain i (ček da vidim na desku ...) Bubbles, jesu to ti? Jesu, ja držim Tubes (meni bolji od Oceana). Gle oni imaju (tamo gdje si ga instalirao) file koji se zove Sushi.ini (nisu sirove ribe, već .ini file) i unutar njega ima nešto audiobase = Audio\ ... e pa ti probaj da li se može uz pomoć te putanje editiranjem u tom sushi.ini složiti ili ubaciti kakav zvuk (*.wav, *.mp3, *.mid, *.???u taj SS). Ne znam vidi pa javi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Ma zeznuću ja njega kad-tad... Bar sam ja poznat po "suptilnom" pristupu problemu ![]() Mlatit ću ga maltretirat,i uopće-zagorčat ću mu život do kraja dok ne kapitulira... A ak niš drugo ne upali-zaprijetiću mu da ću ga instalirat na LINUX... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
![]() Gle, taj screensaver demonstrira da ATi zna delat sa nekim od vertex, pixel, ... nekim ex. Ako hoćeš da se to ne zbiva kao program (Sushi) već kao neki normalni screensaver vulgaris (*.scr) ti ja to lako (barem mislim, jedno 85% sam siguran) prebacim to u vulgaris *.scr pa si slušaj ptičice kako pjevaju, valove kako lupaju o oplatu broda na kojem pijani gusari proganjaju nage sirene, ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderators
|
A kak da ga prebacim u src vulgaris? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
![]() Što su metode gluplje i primitivnije to bolje jer rade bez velikog mozganja, dakle snimi to u neki *.avi (SnagIt, HyperSnap DX, ... nešto takvo) zatim izmiksaš sliku i zvuk prebaciš u neki format koji pleja bučkuriš od slike i zvuka (ne mora ostati *.avi ako nećeš). Onda uzmi neki program tipa Axialis Professional Screen Saver Producer ili Flash Saver Maker (ako prije prebaciš to što si dobio u *.swf (svaki iole pristojan "kao Flash" program to može) ili 2Flyer Screensaver Builder Pro ili ako ništa drugo imaš u ACDSee (mislim već od verzije 3.xx) FotoAngelo koji služi za takve trice i kučine, malo klik sim i tam i vidi, vulgaris *.scr je tu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|