|
![]() |
#1 |
mmmda
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Evo , konačno sam upgradeao komp pa imam par pitanja za vas experte: Sva pitanja se tiču komponenata iz siga. 1. Koji su čipovi na ramu GeiL Value (ne mogu pročitati jer ima na sebi heatspreadere plave koje neću vaditi dolje) ? Naprijed na naljepnici piše ovo: DDR400 CL=2,5-4-4-8 GE5123200BL a otraga ispod zadnjeg bar-coda : PN1342-SN5003968 2. Koliko bi tom ramu najviše voltaže smio dati kod OC-a ? 3. Izgleda da sam pogodio na sreću E3 reviziju procesora , evo cijelog steppinga pa recite dal je ostalo ok za OC ? ADA3200DAA4BP LBBLE 0536APLW Z804406I53164 4. Kad sam pronašao moguće biose za DFI LP NF4 Ultra-D,ni sam ne znam koji bi bio naj za moju konfu za dobar OC (kolko znam , najbolji bios za mene ovisi o ostalim komponentama) ? 5. U DFI_Overclocking_Guide-1 sam našao da su za određene čipove memorije predloženi već neki tajminzi za OC, koji bi otprilike to bili u mojem slučaju ? toliko zasada... TNX in advance ![]() *edit* Eto i novih muka, tj. problema. Problem no.1 Katkad kad resetiram komp uopće komp ne reagira, zasvijetli crvena ledica naprijed i uopće nama slike na monitoru niti bootanja. jedino reset biosa pomaže, tj kad napravim clear cmos. Napominjem da nisam još krenuo u OC te nisam mijenjao postavke u biosu. Kad napravim clear cmos , windowsi se normalno dignu i dalje sve radi normalno ... Dal je moguće da bios zeza jer sam neki dan napravio upgrade ? Stoga još jedamput vas prosim za link koji bi mi bios trebao najviše odgovarati? Problem no.2 : U PCI slotu imam sad samo modem , a kad stavim SkyStar2 satelitsku karticu u windowsim se osjeća povremeno zastajkivanje svakih par sekund. To mi užasno jer tako zastajkuju i pjesme u winampu,filmovi , igre i praktički sve. Što da radim po tom pitanju?
![]() Zadnje izmijenjeno od: scorpio_007. 13.01.2006. u 23:54. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|