|
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Kaj se tiče te kartice i njezinog dolaska na tržište, a pogotovo kod nas, to ti je jako veliki upitnik. Navodno bude samo 7800GS za AGP, a opet s druge strane bil je netu review PCI-E verzije. E sad ko koga i zakaj, bog te pitaj. Ak ti se da, strpi se malo da stigne 7900GT/GTX i ostale zvijeri, pa nek padne cijena 7800GT-u i 7800GTX-u i onda fino kupiš neku od tih kartica za prihvatljivu svotu para i niko sretniji od tebe. Naravno ako ti se na da čekati i treba ti kartica, kupi si 6800GS od Gigabyte-a ili ako hoćeš malo žešću (skuplju) verziju imaš i 6800GS od XFX-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
hah ja sam upravo ubo zadnju gigabyte 6800gsicu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
ja sam ju piknuo jucer u vemilu i moram priznati da me je ugodno iznenadila...po defaultu 425/1000 a radi stabilno na 530/1150.. 3dmark 2003 na defaultu 12000 a 3dmark2005 baca 5050 clockana na 530/1150 baca u 03 12950 a 05mark ide ravno 6000... i to sve na default procesoru 3200+ sve u svemu apsolutni mrak za tu lovu.....mislim da jace kartice u tom segmentu nema! ![]() P.S.roller zna o cemu govorim...hehe kume,kad pikneno jos jednu u sli jedemo 7800gtx za dorucak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Pa gdje si šogore...Big brother is watching you... A što se tiče gigabyteica, kartica izgleda kao najobičnija referentna nvidia, sa 2 naljepnice: logo gigabytea na ventilatoru i naljepnica iste firme preko lima koji prekriva pasivni dio ventilatora. Kartica stvarno ide lijepo, po performansama poput 6800GT, ali po znatno povoljnijoj cijeni, i osjetno nižih temperatura. Tek radi usporedbe: v9999GE 256 i 6800GS, obje na defaultnim taktovima, ali 6800GS 75MHz višeg takta jezgre ima 20 stupnjeva nižu temparaturu u istoj sobi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Možda ima niže temperature jer je izrađena u novom proizvodnom procesu....inače xPsycho, ak možeš piknut, piknite 6800GT a ne GS....4 pajpa više su 4 pajpa više....a tu razliku ublažavat overclockom...neznam baš....pogotovo u novijim igrama koje koriste HDR i slične điđa-miđe... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
to sam i ja mislil ali pošto sam iz varaždina u hg spotu i u ve-milu nema 6800gt......a u zg baš mi se i nejde samo po grafulju ....... ali mislim da će mi i Gainward PX6800GS, GF 6800GS biti sasvim dosta i mislim da ću primjetiti veliku razliku između moje tenutačne 9600xt ATI....... imam još jedno pitanje dali bi se bolje isplatilo uzeti tu Gainward ili Gigabyte 6800GS.......koja bi bila n ajbolja za clockati......koliko ja znam da je Gainwardica bila uvijek najbolja za to...imate kakve prijedloge |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Mislim da je ocito otkud smanjenje temperature ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
O kojoj se varijanti priča, malo o AGP pa malo PCI-E ..? Mene interesira sve vezano za AGP varijantu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|