|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
GetRight jel se moze
koristim GetRight 4.5 i zasto mi sve sto skidam s neta nece otvoriti u GetRight nego samo neke stvari. jel postoji nekakva opcija ili nesto,pa da mi sve ide preko Get Righta ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
|
Desni klik na link, pa izaberi download with getright. Inače, neki linkovi odbijaju download managere, ali takvih nema puno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma to sam probao i ne ide samo mi skine stranicu ali ne i podatak ![]() ![]()
![]() |
#4 |
MadModerator
|
I kod mene se zna to dogoditi. Vjerovatno ti se to događa jer kad klikneš na to otvori se novi prozor za download. To je meni bilo na nekoliko stranica pa je možda i tebi.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Dok sam ja koristio GetRight, koji ne koristim više zbog opisanih razloga koji tebe muče, imao sam paralelno instaliran IE neki i Netscape neki. Ako je ono što treba downloadati veliko i riskiram pucanje, onda bi sa Netscapeom otišao na download i dobio bi punu putanju file i onda bi samo GetRightu rekao add new url i to je bilo to (komplicirano i bedasto, a možda i nije zahtjeva još samo neki Netscape). Uzmi ti sebi FlashGet. S njim već pola godine skidam sve, niti jedna stranica me nije "otpilia", sve stigne u komadu i radi pa makar i nakon 854 retrya (to je za sada rekord, očajnički mi je bila važna ta filea) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Evo ja koristim flashget i 95% stvari uspijem skinuti s njim. Ostalih 5% ne mogu na stranici gdje piše da se ne koristi download manager. ![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Eto ti čovjek lijepo kaže skida sve sem onoga di ti lijepo piše, skini ali bez download managera. Znači uninstall GetRight, install FlashGet (zna i Hrvatski ak to nešto znači). Ja ti naški ne razmem u niti jednom programu pa čak ni na mobitelu, ali nekima je lakše tak, pa tek toliko da znaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|