|
![]() |
#1 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
Urban Jungle finished- download now
Evo kako se i najavljivalo igrica je od 6.12.05, dakle danas na Sv.Nikolu, dostupna svima http://www.kreativni.hr/novosti.php
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
tualatin maniac
Datum registracije: Feb 2004
|
aha ![]()
![]() |
#4 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
ha ha, samo šta ju je nemoguče skinuti jer je skida cijela hrvatska a server im je luđački |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
Da i napravili su je ljudi iz hrvatske a još k tome sam čuo da su fakat dobro razradili plan grada Rijeke, bilo bi zabavno da naprave tak za Zagreb |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
A bilo bi,ali napominjem da je igra besplatna,vjerovatno bi za neku svotu novaca napravili za cijelu Hrvatsku jer bilo bi previše tražiti da naprave i takvo nešto za čavle
![]() |
#10 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Nema stabala...i njih je tesko napraviti... Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
Citiraj:
Jesi mozda iz Rijeke? Vidis li mozda podvoznjak pored autobusnog kolodvora? Ne-jer ga nisu znali implementirati...Vidis koju nizbrdicu i uzbrdicu? Pomoci cu ti odgovor je isti kao prethodni... Si mozda dosao do kojeg parkinga na koji stane samo par auta i nastane pravi kolaps jer jedni nemogu unutra drugi van i sve sto mozes je napraviti prekrsaj...o bug-ovim necemo... Rekoh kao besplatan produkt nemam zamijerki-pa i da su vise reklama ubacili-nek malo zarade ali kako je netko sugerirao placati nesto ovako...molim te ne nasmijavaj me! Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 09.12.2005. u 01:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Eto atha mi otvori oci i ja progovorih... ET, oni ZNAJU napraviti brda i podvoznjake, da si se malo raspitao znao bi to. Isto tako bi znao da je projekt krenuo iz pticje perspektive i prerastao u dosta ambiciozan, tezak i rokovima nategnut projekt. Dakle pticja perspektiva je kriva za uzbrdice, nizbrdice i podvoznjake, a rokovi i broj ljudi za ostalo. Ako mislis da je sve stalo izlaskom ove verzije, varas se. Cuda se daju patchevima napraviti. Igra se takodjer radila tako da se moze pokrenuti i na starim masinama sto je takodjer uzelo svoje. Nakraju ja nisam u vezi sa kreativnom odjelom, niti sam clan DIR -a, ja sam se samo malo vise informirao... Ou i BTW necu ni pricati koliko su se samo obogatili (mos mislit). To je radilo ravno dva programera (ne govorim o grafici koju je isto tako radilo slican broj ljudi) koji su uz posao, fax, izlasci, cura, obitelj whatever radili ovo. P.s. Za sve koji nisu znali igra je izasla iz udruge Darovitih Informatičara Rijeke (DIR). Za mene deckima SVAKA CAST!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Nije mi cilj svadati se pa necu ni komentirati ni dir ni kreativni odjel.... Kazes nisu stigli, rokovi, broj programera...A ja kazem dobro dosli u stvarni svijet...Covjece pa razgovaraj s nekim ozbiljnim programerom (oni koji su i placeni za svoj posao) i svi ce ti potvrdi isto-"ovo" nazivati projektom je sramocenje profesije-zato sam ja reagirao a cisto me briga za kreativni tim.. Ovo nije igra-igra mora biti zabavna a eto postoje flash igre od 1MB koje su zabavnije i gotovo graficki doredeniji od ovog naslova... Svaka cast deckima (treci puta) nek rade i usavrse i "projekt" i sebe... Znaju napraviti brda i doline ![]() I nepricaj gluposti-nitko nije rekao da su se obogatili-e to bi tek bilo zalosno.. Ts,ts...projekt s rokovima-cudo jedno, ma sto ce tek jos izmisliti ![]() ts,ts, programirati igru je tesko, a tek modelirati...Sad si sve programere podsjetio da te 2 godine sta rade potplaceni na svojim projektima nesto znace... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
E.T., ajde molim te, faco, mrcino, napravi ti nesto slicno. veliki programeru. jebote, freeware igra koja je pokusaj ostvarivanja nekog projekta...daj malo respekta jebote. da, znam da se zabavnije vozit na hoveru u HL2 al e...
![]() |
#17 |
Moderator
|
e.t. nigdje nije rekao da je programer, ali je vidio sto programeri ZAISTA mogu... ![]() nitko nije rekao da nemamo rispekta prema ljudima, treba se odvaziti i upustiti u takvo nesto poput pravljenja igre, odnosno programiranja. njima svaka pohvala za to, ali kako nisu niti placeni i sve su radili svojom dobrom voljom i entuzijazmom, mislim da svi imamo samo pohvale za njih. na kraju krajeva, nitko iz prve nije napravio nesto fantasticno i svima dobro, jelda? ![]() nemojmo vishe o tome, nema potrebe se svadjati i prepirati oko nebitnih stvari... ![]() zz
![]() |
#18 | |
Moderator
|
Citiraj:
Vidim da je tema otisla kvragu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja mislim da kao programer moram se uključiti i kazati da svaki projekt, koliko on dobar bio jer ipak je to subjektivna stvar, treba podržati i dati priliku ljudima da rade, uče i razvijaju se. Mladim programerima upravo to treba, poticaj. Dakako da svaki projekt kad dođe do javnosti dočeka kritika bila pozitivna ili negativna i smatram da je svaka kritika dobra ne samo dobra nego i korisna. Moje osobno mišljenje je da je to jako loš proizvod. Jako nedorečen i vidi se da se radi o neiskusnim programerima kojima je to prvi takav projekt i da je ta "igra" puno prerano izašla na tržište. Jer netko tko drži do svoga imena ne bi to potpisao. Svjesan sam toga da ljudi imaju puno obveza i ako su to radili u slobodno vrijeme onda im svaka čast jer su radili barem nešto korisno i jedan takav projekt im je zasigurno pomogao da napreduju kao programeri ali smatram da za ovu "igru" nema budučnosti i da je najbolje početi iz nule na novome projektu sa postoječim znanjem. Zaključak: igra nema niti jedan element koji bi je činio igrivom, vožnja loša, grafika loša, fizika ne postoji, umjetna inteligencija ne postoji, pravila frustrirajuča(znam da tako mora biti), nerealan prikaz grada Rijeke(ipak je osim samoga središta ostalo dosta loše izvedeno), glazba i zvukovi su ajde prolazni, ali zaista se pitam za koga je ovo? Gađanje 2D kokoši napravljeno u flashu je remekdjelo zabave prema ovoj igri. Ja uistinu ne znam gdje su autori gubili vrijeme jer mi se čini da su u svakome segmentu zagrabili po površini a niti jednome se nisu nimalo posvetili. Ja bih se kao autor zapitao da li ja ovo želim igrati, mislim da bih nakon 1min vožnje došao do zaključaka ne hvala. Zato svako hvaljenje ove "igre" je neshvatljivo. Svaka čast na pokušaju i nadam se da če ispraviti brojne bug-ove i time barem učiniti ovu igru svrsishodnom.
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 09.12.2005. u 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja u svome kodu, pogotovo u početku kad sam imao manje iskustva, znao sam se vračati dijelovima starim i 6mjeseci te ih ispravljati jer sam kasnije otkrio bolja, brža i optimalnija rješenja, iako je moje bilo ok i radilo dobro ipak moj kod vidi mnogo programera te se naposlijetku pohranjuje a u budučnosti če netko drugi raditi na njemu tako da time pazim i na svoje ime. Uglavnom ova igra je još debelo u beti.
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Ma da da fkorz svi smo mi veliki znalci i veliki kriticari. I ja sam vidio kako se "profesionalno" gradi neboder. PROFESIONALCI??? WTF? Ovdje pricamo o udruzi GG. Profesionalizma ovdje NEMA, NEMA o tome i pricam! Ono sto mene smeta je velika znalacko-kriticka moc nas velikih znalackih forumasa. Da je ovo komercialan proizvod ili proizvod neke komercialne firme onda ok ali mijesate udrugu, u ovom slucaju udrugu Darovitih Informatičara Rijeke, i neku firmu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
|
Ajde da damo malo podrške hrvatskim programerima i dizajnerima a ne da ih pljujemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Moderator
|
Citiraj:
A na Andea se nemoj obrusavati...kamo srece da su ga zamolili za pomoc (i za autore i za proizvod).... @Maynard Pa nitko ih ne pljuje vec im samo zeli dobro...Procitaj ponovno sve moje postove.. Ja sam samo primjetio nedostatke, a hYcOde oprosti mi sta imam svoje misljenje, i sta je ovo otvoreni forum pa ga mogu iznjeti. Negdje si napisao da nemas veze s dir-om i ovim "projektom" i tome se iskreno nadam, jer bi bilo stvarno zalosno da nasi daroviti informaticari neznaju podnjeti kritiku i zive u uvjerenju da su napravili sveti gral software-ske industrije...pa se mogu odmah ispricati sto sam dirao u svetu kravu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
ET moj stav je takav kakav je, ja ne napadam nikoga. Forum je tu da se raspravlja sta ne? Dakle naravno svi imaju svoje misljenje. Mozda dajem drugaciji dojam no ja sam uvijek za normalnu raspravu. I ne kao sto sam rekao ja nisam niti u Kreativnom odjelu niti u DIR -u. Bilo bi lijepo da imam te vjestine da budem tamo no... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Dragi E.T. i Andeo! Izuzetno nam je drago vidjeti kada netko s toliko samopouzdanja daje kritiku jer to može značiti samo jedno - to je talentiran čovjek, darovit, inventivan, poduzetan i pun znanja. Godinama pokušavamo pronaći takve ozbiljne ljude u Rijeci da pomognu razvoj ovakvih igara. Obzirom da ste obojica iz Rijeke, s velikim nestrpljenjem očekujemo da nam se javite na adresu: DIR - Udruga darovitih informatičara Rijeke, Verdijeva 11/II. Najavite se mailom kako bismo uskladili vrijeme. E.T. - očekujemo konkretne savjete kako da igra bude grafički dorađenija od flash igri, a sigurni smo da ćemo uz tvoju pomoć to vrlo brzo ispraviti. Naše mlade programere bi zaista usrećio netko tko konačno zna kako isprogramirati bolju fiziku i AI od srednjoškolaca na programerskoj grupi. Hvala Bogu da se konačno našao netko tko to ima u malom prstu! S najvećim nestrpljenjem očekujemo tvoje iskustvo upravo po tom pitanju jer brda i doline nisu implementirani upravo zato jer dodavanje treće koordinate u fiziku tolikog broja vozila izuzetno opterećuje skolske Pentiume 3. Vjerujemo da ćes do našeg susreta imati i prve konkretne optimizacije rutina za taj dio. Da smo barem prije znali da postoje ovakvi ljudi u Rijeci. Kako to da se nisi nikada javio u DIR? Nisi nikada isao na takmičenja dok si bio mlađi ili? Andeo - što reći, i nas je sram kada nas hvale i velika nam je želja da kada se to drugi put dogodi, da to barem nekako zaslužimo. Kada smo sada na ovom forumu primjetili da u Rijeci postoje samozatajni programeri poput tebe koji su iskusni i predani svom poslu nasem veselju nema kraja! Mi ne držimo puno do svog imena jer smo mladi i neiskusni, ali bi nas oduševio novi vođa tima koji će ovaj naš pokušaj učiniti vrijednim potpisa. Čekamo te! |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
znaci vash tim ce sada biti sacinjen od 4 programera? ![]() salu na stranu, ocito da si ti pripadnik DIR-a. e.t. i andjeo nisu mislili nista loshe, malo su se prenaglili sa kritikama, koje svakako nisu trebali biti tako "negativne". i ja sam probao igru, ali situacija je da sam probao na stotine razlicitih voznji, simulacija, arkada te mi nakon toga urban jungle djelovao usporeno. ![]() u samo programiranje necu niti ulaziti jer sam zaista laik na tom polju, te to ostavam strucnjacima za to. kako bilo, pohvala vama decki za trud i posao! e.t. je jedan veliki brzopleti kriticar, a andjeo kao andjeo, u svakom kodu nadje greshku. ![]() ![]() u nadi da nece biti vishe nikakvih prepucavanja na ovoj temi, zelim ti dobrodoslicu na pcekspertov forum! ![]()
![]() |
#27 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
je...igra mi se svida, samo treba jos poraditi na: sredite semafore (ja dajem gas na zuto i zaustavljam se na crtu - iz rade supica u krizanicevu naprimjer) pa mi je to prekrsaj...i kenja i skretanje (pogresna skretanja bezveze - iz milana smokvine tvrdog u rade supica, pa izlazenje s benzinske kod delte...)i malo je blesavo da je svugdje ogranicenje 50 i u onim ulicicama sirine 1.73m i po onima s 3 trake u jednom smjeru. isto tako, vozaci su blesavi ko noc! jer se ili vuku il prolaze na crveno pa mi trube jer ja postujem pravila i nervira me kaj posred prazne ceste koce i sl. ima par crnih tocki di je cesto sudar: krizanje vukovarske u brace branchetta (ono je lodo 100gradi, zgleda li to tak i u stvarnosti??) i uvijek je cep kad se iz cambierieve ide u viktora cara emina.e da...pjesaci hodaju sve po svuda, naletel sam na jednog koji je hodal ukrug posred ceste na skoljicu. a hakov kamion voli voziti po plocniku. i kod preticanja (iako se ne vracam u traku ispred preticanoga mi zna bezveze rec uzimanje prednosti i to dvaput. ili tip daje lijevi zmigavac posred trpimirove (skretnja tamo nema kolko god mozes vidjet u daljinu...)... zanima me i kolko smijem prekrsaja napravit (cesto mi se dogada "napravili ste previse prekrsaja");indikacija divljastva s milicionarom koji pocrveni je simpa, al bi bilo preglednije kao u prvom GTA - sto vise prkrsaja-to vise policijskih glava koje gundjaju na vrhu ekrana. e da, pjesaci su simpa, ko one lutke na crash testovima. jedino je blesavo kaj ak se jace zaletis u njih odma motor dimi.i cijena popravka bi ili trebala bit manja ili da kod jednog blazeg udarca da bude par tisuca kuna stete. pa da nebi bilo nepotkrijepljenih kritika. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|