|
![]() |
#1 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
CraZy Browser
Preveo sam Crazy Browser na Hrvatski pa me zanima da li je to legalno. Nisam htio odmah ovdje attachirati fajl zbog već navedenog da nisam 100% siguran da je to legalno. Mislim da nije ali eto. Ako tko želi CraZy Browser na Hrvatskom mogu mu poslati fileove. Inače ga nije teško prevesti samo ima nekih izraza koje sam smišljao i po 1 sat kako ih prevesti.
![]() |
#2 | |
Premium
|
Re: CraZy Browser
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
MadBoY:
Svakako pogledaj ovo http://www.ruihehang.com/myie2/html_en/home.htm - freeware i NAJBOLJI!
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Ajme Madboy opet imas napadaje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
MadModerator
|
Evo pa kud puklo da puklo. ![]() ![]() Samo da nebude poslije još što si ovo posalo pa sad će murja na vrata. ![]() ![]() ![]() ![]() Možda sam negdje i zabrljao ali to mi je prvi put da radima tako nešto ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|