|
![]() |
#1 |
VW Test Driver
Datum registracije: Dec 2005
|
Outlook problemi (pleas help)
ovako zadnjih 2-3 dana mi ne radi outlook, a prije je sve normalno radio, a nisam ništa po njemu prčkao! dali možda i vi imate kakvih problema, možda je nešto sa serverom ili je meni nešto nkrivo! nemogu provjeriti imam li nove pošte, koristim max adsl ko i prije i t-com-ove e-mai adrese, probao sam na novo staviti accaunte ali opet neće! evo slike kakav error mi javlja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Vidim da imas upisane servere : "t-com.hr" i "htnet.hr" Da probash stavit - pop.t-com.hr i mail.t-com.hr ili pop.htnet.hr i mail.htnet.hr (tako meni radi, upravo poslao i primio mail)
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da, sad sam vidio. Direktno na t-com stranici mozes uc u mailbox ili?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj ponovo napravit mail account. Kako stoji firewall?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Probaj isključiti (ili bar malo smanjiti nivo osjetljivosti) AntiSpam. |
![]() |
![]() |
|