|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Što igrati Online? preporuka
eto, da vidim što se najviše igra online, koje igre, koji patchevi, koji dodatci za normalno igranje... i da vidim što se može igrati sa modemom online? probao sam Americas Army, i radi, ponekad se zaleti bez moje kontrole, ali uglavnom radi OK. ![]() kako bi rekli, što se najviše "špana"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Sta american army radi sa 56k modemom?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Več skoro 4 godine igram Soldier of Fortune II. Igrica je odlična, igrivost je prejebena, realnost također. U igrici imaš AK 47, M4 - sličan kao AK 47 samo sa bombicama, RPG , USAS (automatska sačma), običnu sačmaricu, nož, pištače, imaš 3 bombe : flash, dimnu i fire bombu, snajper-po meni najbolji od svih igrica, uzi i još neke. Dobro mi je i to da ako si ostao bez amutomaskih oružja standardno sa sobom nosiš nož i pištač te ako si pecizan i dobro gađaš sa 1-2 metka ili noža možeš ubiti protivnika koji ima nadomčnije oružje od tebe.Tj. imaš nekakve šanse da preživiš i da ubiješ neprijatelja.Također sa sačmom jedan precizan pogodak i to je to. Snajper- moje najdraže oružje, precizno ko sam vrag i vrlo ubojito, sa dobrim mišem npr: Logitech MX 510 kojeg sam ponosni vlasnik ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
nemoguće ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Rider of the Storm
|
eh, da! probaj WOW
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Lika u mom srcu
|
NIJEDNA IGRA ne vrijedi toliko i nije toliko dobra da bi ja za nju plaćao mjesečni najam, end of discusion. ja na to gledam ovako.. da bi plaćao najam za igru, da bi mi se isplatilo igrati, morao bih igrati dnevno barem 6-7 sati, i to svaki dan, jer plaćam mjesečno, right? onda, što bi ja u životu trebao raditi da bih imao toliko vremena za igrati se? sukladno tome, znači ne radim ništa, starci me financiraju, i ja blejim u monitor po cijeli dan, svaki dan, mjesecima.. onda dolazim do pitanja, pa je li takva osoba NORMALNA? po meni, nije. po vama, zapitajte se... my 2 cents ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 08.08.2005. u 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Reći ću: Guild Wars - iako po konceptu sličan, u principu daleko drugačiji od WoW-a, ali i dalje navodno vrlo dobar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rider of the Storm
|
Meni je osobno WOW odlican, al ga ne igram jer ga moram placati a i neman vrimena!!! Al to nema veze, on je i dalje dobar!!! A za ove sta nebi placali preporucan da probaju Anarchy Online Igra je freeware, bila je u na bug cdu prije misec, dva!!! ![]()
![]() |
#17 | |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
pukao bi nakon dva dana.A di je cura,frendovi,nogomet,kupanje,izlasci...Da dan traje 60 sati onda bi razmislio ovako...nec ici...
![]() |
![]() |
#18 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
paske, 2.6miliona? zemlja ima 6milijardi stanovnika, tako da ta cifra nije ništa posebno.. pa to ti je jedan kvart u nekom kineskom gradu... ![]() ne kažem da igra ne valja, ali su joj tvorci kapitalistički gadovi i nikad im ne bih plaćao najam. ![]() ne isplati se trošiti mozak na ovo.. uvijek će biti negodovanja i nesporazuma... tko voli, nek izvoli. - deadeye, jel imam adsl ili modem? mogao bih probati United off... baš ga imam samo trebam instalirati.. i daj mi reci što trebam sve za online igru, možeš mi na PM poslati "upute".. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() 2,6 mil. vijernih pretplatnika je impresivno za bilo koji MMORPG ![]() Kaj se tiće davanja 100 Kn na mjesec, nije mi bad - više potrošim na pljuge, tja, pa to mi je malko više od paketa Bavarije koju cuclam ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
counter-strike...nema do stare legende..sada kupujem Guild Wars jer je fenomenalna igra |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
nije stvar u tih 100kn, nisu to neki novci, ali su na to autori pucali, "nećemo staviti puno da se plaća, ali neka se plaća... ) i mjesečno je to finih 35 miliona EURA u džep! mene smeta samo to - plaćati mjesečno za igru, koju još na početku moraš kupiti i platiti ju, NEMA TEORIJE. probat ću nabaviti Guild wars.. pa probati.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
guild wars je genijalna igra a ne placa se mjesecno...300 kn u pocetku i gotovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Znači, ako hoćeš, oni bi ti dali server dio igre, ti kupi 120 servera na kojima će se to vrtiti, i problem riješen. Mi sirotinja koji NEMAMO love za tih 120 servera ćem i dalje plaćati mizernih 100kn mjesečno ![]() Ne znam koliko servera ima blizzard, ali imam obćutak da se radi možda i o DESETINAMA TISUĆA, a ti bi da ti to sve netko održava godinama za tebe nakon što si potrošio 350kn za igru? Jesi svjestan da je to nekoliko tisuća ljudi za plaćati (održavanje servera, mreže, stotine ljudi na help deskovima...), ogroman network bandwidth... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Evo sad samo računica za CSR-e (to su oni ljudi u DAOC-u koji su stalno online i pomažu ljudima oko raznih problema, neka vrsta help deska) u prosjeku ih ima 8 online, 3 smjene (pretpostavljam da rade 8h ![]() DAOC drži jedno 50 puta manje tržište od wow-a, znači treba ti 1200 ljudi za to...ajd neka je 1000. ako ih plaćaš 2000€ (ne znam za europu, al to u USA dođe ko neki minimalac, mislim) već ti je otišlo 2 milijunčića Siguran sam da ode i par milijunčića za bandwidth, koji mora bit enorman za toliki broj igrača bilo bi dobro ako netko ko igra wow ima informaciju o bar približnom broju FIZIČKIH servera itd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Vidim da si friški u MMORPG vodama. WoW je prvi koji se probio širokim masama, pa se svi čude ko pura dreku kaj ima pretplatu. Djeco - skoro svaki MMORPG ima pretplatu ![]() GW se kupuju nastavci, opet po 300 Kn. Kaj je i dobra ideja IMHO - ljudi dobe feeling da igraju besplatno ![]() Ne rade oni igre da bi se mi igrali, rade da zarade. Tha ... pa nisu oni neki filantropi - već oštri buisness ljudi. Nakon godinu dana debatiranja su zaključili da će večina biti spremna platiti 15$ mjesećno da može uživati u igri .... Ja se ne žalim, to je debelo smanjilo broj klinaca od 13 ili manje godina. Ima ih, ali ne previše ... Osim toga, baš me briga koliko oni zarade. Ako BMW ima veliku zaradu, kaj ću prestat slindrat nad BMW- om , jerbo đubrad skupo naplaćuju auto --- LoL. Igra je izuzetno igriva i pruža jako puno sati zabave. Problem je kaj je adiktivna ( kao i većina MMORPG-ova ), pa se zna dogoditi sesija od 8 sati ![]() Dali me boli tih 100 Kn - NE, dali me briga koliko Blizz na tome zaradi - NE. Kolika ima je margina profita zbog najma servera, bandwitha, ljudi .. tralalala - boli me ku*ac. Na kraju balade - WoW je jedna izuzetna igra u kojoj se uživa i koju se igra bez predaha. Ako ne želiš, nemoj je igrati. Samo mi nemoj prićati da je to zbog 100 Kn. Ko da smo siromasi sa 10 000 + Kn konfama ![]() ![]() ![]() edit: @ Segregator --- broj i lokaciju fizičkih servera Blizz skriva kao zmija noge. Ali mora biti da se smrzneš. Po nekim navodima serveri su u Francuskoj - Pariz, jerbo im je tamo ISP. Blizz kao takav je ulupao finu lovu da serveri rade, a navodno je natjeral i ISP-a da napravi upgrade hw-a ( nitko ne želi izgubiti klijenta kao što je Blizz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Lika u mom srcu
|
Paske - ![]() sve stoji, ali da preformuliram svoj stav. Nijednoj igri ne bih plaćao mjesečno, bio to WoW ili neka druga, bio mmorpg ili neki drugi žanr. jednostavno. jer kao što si i rekao, postoje i mmorpg igre koje se ne plaćaju... hmmm, vidi vraga.. kako se njima isplati? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|