|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
problem s prženjem DVD-a
imam pioneera 109 (firmware 1.57) dosad je uvijek sve bilo ok ali već mi se par puta dogodilo da snimam dvd (s alcoholom) i sve uredno prođe ali kad ubacim u čitač snimljeni dvd ne može ga prepoznati (dvd-i su bili Arita) Pomoć?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() odgovor: Pioneerček ne voli baš sve medije..Verbatim i Traxdata su ti za arhive..drugo sve zavisi kako pogodiš, evo ja pržim već 6 mj na Gigamaster-u i zasad su Odlični.......99% uspješnosti,čitljivi u Svakom dvd-u.... nemora značit da će nekom drugom bit isto tako, uglavnom , ima nešto i u ljudskom faktoru... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Re: problem s prženjem DVD-a
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja ti imam Pioneer i isti firmware, situacija je jednostavna, Pioneer ti ne voli DVD + medije, probaj s nekim drugim medijem, meni ne zeli citati nigdje osim na przilicama kod frendova |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Re: problem s prženjem DVD-a
Citiraj:
uzimaj uvijek dvd-e koji su ti već pouzdano radili. očito pioneeru ne paše arita... imam isto pioneera,samo 108 i večinu dvd-a prži savršeno al za neke neće ni da čuje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Do medija je ako gledas da imas przilicu kakvu imas. U principu je problem u losoj przilici.Jel npr NEC nece imat problem sa bilo kojim od tih medija.
__________________ |
![]() |
#7 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2005
|
hvala svima! Od sada pržim samo na Traxdatine DVD-e |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Frend ima Pioneer 108-cu i 110-ku i prva bez problema prži na Aritu, ali 110-ka zna imat problema ponekad. Stavio je drugi firmware ali nije pomoglo. Također na traxdata DVD-R 8x je imao lošiji zapis na 108-ci nego na 110-ki. Znam i nekolicinu koji su na NEC 2510 i 3540A imali problema sa Ricoh i Eproformance medijima. Također je NEC 3540A imao problema sa Traxdata medijima ako se prži na više od 8x. Traxdata printable nije baš najbolja za Plextor i Sony DVD pržilice. Uglavnom različitim pržilicama pašu različiti mediji. Koliko sam dosad vidio raznim Pioneer, Nec, Plextor, Sony i LiteOn pržilicama su odgovarali Verbatim (MCC) mediji.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni na LG-u nisu radili jedino neki no-name DVD-ovi bez etikete, ostalo sve ko sisa, Verbatim, TDK, Traxdata, Infinity, Imation, Fuji, Vision,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Tko ima Pioneer 108 i nije ga strah neka ga flesha u ovo moje iz siga i Zaista neće imat više nikakvih problema , imam ga od kada je izašao , ni jedan DVD do sada nisam bacio niti se do sada pojavio DVD na koji nisam mogao pržit. Verbatime tuče 16x , Traxdata(8) tuče 12x , ma radi ko singerica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam 108-icu, originalni firmware i u pocetku sam imao malo problema zato sto je komp bio star i onda jos maticna srala, ali evo od 4. mjeseca na novom kompu nisam ni jedan dvd ili cd bacio...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|