|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
thorton 2400+
trazio sam u starijim temama, i nisam nasao link na kojem bih vidio kako proc preuredit u bartona, pliz, jel ima itko kakav tutorial o modanju proca? trazio sam vec, i nesto su mi sumnjivi pokusaji, lemljenje po ploci i sl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
pa digni FSB sa 133 na 166 Mhz, i eto radi kao Barton, a što se tiče L2 keša to če ići malo teže. Ja sm se jebeno namučio dok sam na mom Thortonu 2200 otključao dodatnih 256 kb keša. Pitanje je da li uopće možeš otključati na tvom Thortonu. Googlaj maloo sokole, i puno sreće ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
heh, da je lako dic na 166, sad mi radi na 160, da ga dignem na 2.5 ghz trebao bih imati nekog zalmana, a posto ploca nema rupe za njega, to otpada... googlao sam i nasao sam nesto siteova, ali su mi sumnjivi... ej, jesi siguran da ce 100% radit dodatnih 256kb cachea ako ih otkljucam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
samo jos da pitam, jel sta valja ovaj stepping, i ima li kakav site u kojem su objasnjeni stepinzi, do koliko pojedina serija ide itd? http://img283.imageshack.us/img283/8297/stepping3he.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
__________________ |
![]() |
#6 |
Premium
|
tnx na linku, zanima me di se moze nabavit tekuce srebro? za otkljucavanje L2 cachea treba spojit samo jedan L2 bridge, jel? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|