|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2005
|
Pomozite 6600 gt tdh sli problemi
Kupio sam jos jednu Leadtek 6600 gt tdh extrem karticu za sli, i sad stavim splinter cell 3, udem u postavke i stavim na defolt postavke za grafulju , pocnem igrat i nakon dvije tri minute pocne se pojavljivati zelene fleke na osvjetljenim djelovima igre , tipa ispod lampe , osvjetljennje tornja , kao da ne moze izracunati pixele i sta vec radi , To mi radi i u call of duty 2 ali u manjim kolicinama, jeli mi neko moze pomoci sta da napravim , unutra su novi driveri sa nvidijinih stranica ,jeli treba bios na grafuljama promjenit , kako da to izvedem ?Help hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Stavi nekakav vent da puše po gornjoj kartici jer ona nedobiva zraka pa se pregrijava.... A možeš stavit i bolji cooler tipa zalmana na gornju karticu.... Te zelene kockice su artefakti inače ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavi posebno obje grafičke i vidi jel se pojavljuju artefakti, nije isključeno da si dobio defektnu karticu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Čemu flashat novi BIOS? Ako nije pokvareno, nemoj ni pokušavat popravit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Svakako istestiraj grafe posebno pa javi
![]() |
#10 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
kao 1. su iste rev bla bla bla...imaju iste biose? si testirao solo kartice...pogledaj kolko se koja grije ne vjerujem bas da netrebaju biti iste...posto ej to bio prvobitni princip na kojem je bila zasnovana ideja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
grafulje su iste, jedina je razlika u kupnji, od 4 mjeseca ali sve drugo je isto, isti proizvodac model itd, evo sad bas sam istestirao jednu i sve je ok, nema art efekta u splinter cell igri grjanje na 52stupnja sa postavkama na maximum, a 3dmark05 2780 rezultat,stime da je rez na 1280x1024, antialising - 4x i trilinear, grijanje isto krece od 39-51 stupanj, sad cemo vidit sta je sa drugom |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
Tesiranje druge na istim postavkama , nema art efekta, 3dmark rez. 2761 temp za vrijeme testiranja na 3dmarku je 42-72 (razlika u temp je sigurno i radi hladnjaka jer prva ima zalmana na sebi) splinter cell 42-77 temperatura . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi probo sa više drivera?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
probaj zamjenit mjesta grafičkama ili probaj grafičke na drugom kompu
![]() |
#15 |
Registered User
|
E probao sam sa pet zadnjih drivera sve je isto , nisam probao ovaj sad zadnji koji je izasao prije par dana, sad sam ga skinuo, ali probao sam sad zamjeniti mjesta grafuljama , i temperatura ide do vatrenih 112 cim ustekam splintera, i artefekti popizde , bas sam slikao ekran i temp evo slike kako to izgleda |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() Ljudi sta mislite vi ? nakon sto je istestirao kartice, odvojene rade bez problema, u SLI ima takve atrefakte po meni trebalo bi probati fleshati BIOS na Asusici. Je li neko imao problema sa tom MBO slicnih ili nekih drugih a da je rijesio sa fleshanjem BIOS-a. Covjek sada na drugu grafu stavlja Zalmana znaci da temp. ne bi smjela biti uzrok. Negdje sam bio procitao da se bez obzira na sve Asus i AMD ne vole kao Asus i Intel (mislim na MBO) :confused:
![]() |
#18 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo sta kaze Leadtek: "The motherboard should support SLI function. Following models are tested and all of them can work well with Leadtek duo 6600GT extreme: * ASUS A8N SLI-Deluxe (Please make sure your motherboard BIOS is 1013 or above.) * Gigabyte K8NXP-SLI * Foxconn NF4SK8AA * DFI nF4 SLI-D Lan" Ovo je "ASUS A8N SLI-Deluxe (Please make sure your motherboard BIOS is 1013 or above.)" kod tebe u redu, jel?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
PizzoZder
|
Probaj spustit gpu takt na 540-530-500 pa vidi dali imas artefakte. http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=3838 http://techimo.com/forum/showthread....2&page=3&pp=20
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
nino5 hvala na forumima , ali mislim da je ipak problem u zagrijavanju ,u oba foruma najvise imaju problema sa zagrijavanjem. ti si upravu spustanjem takta spusta se i grijanje , ali cemu onda razlika izmedu gt obicne i extreme ako ne radi na defolt taktu , j.... reklamni trik na koji nasjedamo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
|
Evo ljudi gotovo je sa nocnom morom, montiran drugi zalman i sve radi normalno , testiranje je odlicno proslo rezultati u 3dmark05 6750 na normalnim postavkama, u splinteru sve na maksimum temp 37-53, u prilogu je slika rive za vrijeme testa, znaci ipak je zakljucak bio u temperaturi, tvornicki hladnjaci nemogu podnjeti to zagrijavanje , a iskreno i ne sjedaju najbolje na cip, mozda i zbog toga gubi na mogucnosti hladenja,sve u svemu ipak mislim da za novce koje dajem za dvije kartice u sli je bolje kupiti jednu 6800 i sve rjesiti, ali neka sad je tako kako je , poslje j... nema kajanja, savjet svima koji imaju extreme kartice neka mjenjaju hladnjake i nece im biti problema sa grafuljama a onima koji zele sli i tek kupuju kartice bolje neka se odluce na jacu solo kartice za te novce,a ne za sli barem za sada isplatljivije je, pozdrav svima , i zahvale svima koji su mi pomogli sa savjetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|