|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
5.1 sistem spojit na laptop
Zanima me jeli ikako moguce dobiti zvuk na svim zvucnicima (5.1 sistem je u igri) iz npr. obicnog laptopa koji ima samo izlaz za headphones? Ne treba mi surround vec samo da na svim zvucnicima cujem zvuk (znaci nekaj tipa mono, ako se to tako moze nazvati) Znaci, recimo ovako, zvucnici su Logitech X-530 i sad imam laptop, sa valjda integriranom zvucnom (neki stariji, brijem da je P4 1.6 gore), koji ima samo jedan izlaz za slusalice/zvucnike i to je onaj za headphones (iliti rvacki za slusalice ![]() Nebi to bio problem da je subwoofer onoga tipa kad on djeli zvuk na sve zvucnike, vec ovaj ima 3 stekera, te sva tri trebaju biti ustekana u pravi konektor na zvucnoj da bi svi radili... Tako da sam primoran, zasada koristiti 2.1 ,znaci samo prednje i subwoofer (jer za to treba samo jedan konektor)... Znaci postoji li ikakav adapter, koji bi dao dodatne ulaze za stekere od zvucnika? ili bi morao koristiti vise adaptera? I na kraju kako ti to sve radilo ako bi radilo... ![]() Ili da odjebem sve to i kupim neku, meni preskupu, USB zvucnu (na ovo zadnje odgovorite samo ako nema rijesenja)...
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 22.12.2005. u 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš al malo je čudno, kupiš u chipoteci (neznam točan naziv) T komad (banana koja se račva u dva ulaza- 2 banane) al bi tebi trebalo ta dva komada i nezgodno bi bilo, al to je za malo love najbolje rješenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma znam da je cudno, vec vidim kak bi to zgledalo... Al znaci moze se... fala...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|