|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
da li je 6600 ok kartica ?
nemam baš para a uzeo bih novu grafičku karticu..sada imam ati 9200 koju je već odavno pregazilo vrijeme..zanima me da li je nvidia 6600 ok grafička kartica i da li sa njom se mogu igrati sve najnovije igre- raspolažem sa nekih 800-900 kn a ona je čini mi se najbolji izbor za tu lovu..posebno me zanima ako netko igra americas army sa njom da li može igrati na svim postavkama high sa njom - jer na toj igri najviše utrošim vremena na netu..hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
može se za te pare nabavit polovna 6600GT |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() da..ali zanima me prvenstveno nova kartica, znam i ja da se moze nabavit polovna gt, stoga ako netko ima obicnu nek kaze svoje utiske |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja imam (kako u sigu vidiš) 6200 otključanu i flashanu u 6600 samo clockana na GT takt jezgre ![]() Grafa je, barem meni, mrak za te pare....3Dmark'05 oko 3200, igre pristojno rade.....ako ikako možeš i ja preporučujem GT....ali ako neide, i obična će biti dobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
6600 jaaaaaaaaako dobra grafa imho u low segmentu best od svega... moja ide na 570 670 a drzim ju na 540 660 jer sam ljen da pomaknem slajder vise ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
hvala..vjerovatno ću je uzet, valjda to što ste napisali znači da igrate i najnovije igre na njoj, pa će valjda moć tjerat i americas army na high ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Ako ja igram quake4 na midium sve onda ce terati americku vojsku bez beda.
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
sasvim solidna kartica za lovu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
isprobao sam AA na high postavkama na 6600 i sve radi odlicno, nazalost nije moj comp. pa nisam mogao detaljnije benchati ali ovako od oka nisam primjetio neku razliku u usporedbi s mojom karticom (otkljucana 6800LE) teze je naci dobar sever... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
6600 je jako isplativa kartica i nevjerojatan clocker, imal sam ju prije LE-ice ali ako patis na antialiasing ko ja, morat ces bit spreman na kompromise. Sto se tice referenci sjecam se da sam pri 540/730 uspio izvuch 3400 3DMark05, i da je Doom3 iso na high u 1024, sa 2xAA ko pjesma, NFSU2 1024(sve nabrijano), CoD:UO je malo stekal sa full anistropijom ali na 2x je letio, ne znam kaj jos, ne sjecam se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |