|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
proc gotov???
Komp mi se nonstop restartao ili su dolazili plavi ekrani sa bijelim slovima i odlucio sam vidjeti u cemu je problem... uglavnom skuzio sam da je u procu jer sam ga stavio u burazov komp i isto sranje se dogada a njegov u moj i sve je ok... Sumnjao sam na procesor zato sto ima jedan problem a to je da ga maticna prepoznaje kao durona a radi se o Tbredu... Nikad nisam imao problema sa procesorima pa me zanima dali je to znak da je gotov?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
cuj meni kad je krepo proc, barton 2500 samo mi je bio crni ekran... neznam kaj tebe zajeb....valjda je gotov...:confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Hmmm.. Dosta nestandardna manifestacija za riknut procesor... Mozda mu je rikno cache...? Ipak provjeri jos jednom jel mu je hladjenje kak treba.
__________________ |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ukoliko ovo moze pomoci, a velika je vjerovatnoca da je do bios-a jer ukoliko ti ne prepoznaje pravi proc a znas da je Tbred onda bios ne prepoznaje pokusaj flashat novi bios il cak stari ako si neki novi stavljao
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
kod buraza u kompu ja takodwer prepoznat kao duron... temp je oko 40C a kod buraza se takoder restartao... znam stavljat hladnjak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
meni je recimo Duron 1300, na samrti normalno ulazio u Wine, i normalno bi se ponašao ali pri pokretanju bilo koje igrice pojavio bi se crni ekran. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|