|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
ulead studio pitanje...
Snimao sam film na hrtu ali sam stavio snimati ranije pa imam snimljene i reklame pa bi ih htio maknuti. Za program koristim ulead studio se 9 kojeg sam dobio sa karticom. Problem je u tome sto nemogu save-at file nakon sto odrezem te reklame... Prvo nisam znao niti kako da otvorim .mpg file na kojem mi je film jer jedino sto mogu otvoriti sa program su vts file-ovi no onda sam skuzio da ima "insert media file to timeline" a tamo je i podrzan .mpg format. Kada sam odrezao te reklame htio sam save-ati ali neznam kako jer jedino mogu save-ati u vts formatu ali ja trebam .mpg ili .vob... hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi MPEG Video Wizard ili Pinnacle Studio. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
video studio je sasvim dobar za to što radiš. al nije mi jasno kak nemreš sejvat. kad si napravio posao, odeš u share i biraš u kojem formatu ćeš ga snimit. ili odmah napravi disc. http://tinypic.com/iqkmsw.jpg
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
Dali je mozda zato sto mi je konfiguracija prespora?? Koja bi opce bila preporucena konfa?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Re: ...
Citiraj:
Nikako preschot (stariji) , dota se grije a ima slabije perfonmanse spram pandama Northwooda. Ili kakav Northwood 2.8c-3.0c-3.2c ili P4 630 , 640 64bit. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|