|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Di nestanu file-ovi ?
Dakle jedan disk koji je višak, ubačen u ladicu i služi kao externi. Testiran sa HD sentinelom, sve je ok. Stavim filmove, složim titlove, uzmem sve i uštekam u drugi laptop ![]() Vidim samo ono što je od prije, ovo što sam sada stavio, nema ![]() Vratim nazad u ovaj prvi laptop, nešto ima, nešto nema. Pls help, Win10 je u pitanju ako je bitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Disk size ? , partition size ? ,file system FAT32 or NTFS ? , hiden data view? googlaj ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Pa u biti gotovo isto, čak je i Orico u igri ali najobičnija 2,5'' ladica, nije ovako fancy kao ova iz posta. Ovo : https://www.svijet-medija.hr/art/kuc...189u3-bk/80059 Full čuda situacija, npr. evo jutros.... Kopiram sinoć cca 5 filmova, složim titlove za jednu seriju (sve je na disku u ladici), jutros uštekam u drugi laptop i nema ničega od ovoga što sam sinoć radio. Vratim nazad u ovaj prvi laptop, fale 2 filma a titlovi za seriju su tu ali ništa nije rename-ano kako je bilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ostavio sam danas cijeli dan disk ukopcan u ovaj prvi laptop gdje sam sve kopirao, sredivao itd.... i sad ustekam u drugi i sve je ok ??? Ne kuzim, dali je on fakat nesto u pozadini radio ili koji vrag ? Sada radim backup pa cu probati kombinacije diskovi/druge ladice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2019
|
Nisam nikada imao takvih problema sa eksternim diskovima. Rekao bih da je problem u kontroleru sata-usb. Stvarno probaj sa drugom ladicom, imaš za 5-7$ usb 3.0 ladica na ebayu i alibabi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2019
|
Citiraj:
Ako ćemo baš tako, orico je najveći kinez na tržištu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako koristiš Total Commander ili neki third party file manager, uključi si verify kod kopiranja pa prati razvoj situacije. ![]() Meni je verify stalno uključen iako nemam problema, ali ne želim riskirati. Danas s hrpom različitih SSD-ova i kontrolera u SOHO okruženju uvijek može doći do problema.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Izgleda ipak da je problem bio u disku. Iako je prošao sve testove i kao sve štima, sa drugim diskom sve uredno radi (barem zasad). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|