|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Firefox 1.5 memory eater
Negasim stroj nikad a posto igram ogame nit firefox ne gasim, sad sam poceo primjecivat da novi firefox jede memoriju ko lud, nakon 24h rada uzme si 350 mb rama...Jednom sam ga ulovio sa 547 MB rama, dal je jos netko primjetio to? Dal je to neka greska u kodu ili sta? Starije vrezije nikad nisu jele vise od 80 MB (uvjetima u kojima ja radim je 20-30 tabova)
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
otvorio sam 25 tabova, 125mb. ali mislim da nikad do sada nisam otvorio vishe od 6-7, a vidim tek sad sa 3 taba 80mb, pas mater.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
poludio sam jer mi jede ram koj mu netreba, ostavlja sve u ramu cak i kad sve zatvoris, otvori 20-30 tabova sa slikama ili nedaj boze php skriptama, ugasi ih ostavi 1 tab, ff trosi isto!
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Firefox 1.0.7 -> 15 tabova + 1 download -> 68 MB
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Jep, i meni zdere memoriju "za dorucak".. i ono najgluplje je sta kad zatvoris tab, on iz memorije ocito izbrise samo zadnju stranicu otvorenu u njemu..a one prije ostavi k'o "smece". How stupid. Ali ocito mu to nije jedini problem... Wot a mitejka tu mejka... sikjuriti problem
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni se to znalo događat sa starijim inačicama firefox-a.... znao je pojest skoro pa sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
Citiraj:
![]() Ono sto me zivcira je problem koji mi se javlja jos od verzije 1.0.6. Kad pokrenem Firefox i ako je od prije check-irano "WORK OFFLINE" samo vrti u prazno i naravno ne moze naci pocetnu stranicu..i onda ja lipo odchekiram i stsnem refresh i glupi Firefox opet nece ucitat stranicu.. ponasa se kao da se nista nije dogodilo. Sto je jos gore, ista je stvar cak i ako rucno pokusam upisat adresu nekog drugog site-a. Tek kad ga ugasim i ponovno pokrenem, onda radi normalno. Sad, ili sam ja malo glup i previđam neku sitnicu ili je to bug u Firefoxu ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
isti slucaj je i s operom. sad sam bas otvorio nekih 30-40 tabova, malo texta, malo slika. zatvorim sve tabove, osim jednog, al memoriju i dalje zdere 94 Mb ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
|
![]() Onda je najbolje da napravimo peticiju za rijesavanje problema sa popularnim "ždero browserima" ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|