|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
GeForce 7800GS AGP
Evo nekaj i za Nvidiaše-7800GS AGP. U dvije varijante. ![]() NVIDIA is set to launch GeForce 7800GS AGP in early February and it will be the highest end graphics card that users can buy for their AGP platform. There are two variants of of the 7800GS; 100 and 200 series. The higher end GeForce 7800GS 200 will be available first and the core clock is expected to hit around 400MHz. The GeForce 7800GS 100 will come later as there are some performance issues to be solved right now. http://vr-zone.com.sg/index.php?i=3100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Neće valjda nvidia trpit da ATI ima najjaču AGP karticu na tržištu (X850XT PE) Ovako kupci ne moraju prelaziti na druge platforme ako žele jaču grafu. Dobar potez za nVidiju
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Znao sam ja da oni ne mogu bez AGP-a. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() ![]() ![]() Super vijest, za domovinu s AGP-jom naprijed!
![]() |
#10 | ||
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Slažem se sa vama, boli me k ko ima jaču, vaćnije je koja je jeftinija ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
....zbilja nemam razlog sada mjenjati motherboard ![]()
![]() |
#13 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
a ja mogu jos sa trenutnom tzv. grafickom igrati Most wanted i ne moram vrebati rabljenu 6600gt ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|