|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
6800Le, Zalman VF, voltmod ...
Odlučio sam se malo poigrati sa Leadtekicom, pa mi treba pomoć. Tražio sam po službenom Faq-u, i podforumu al nisam baš našao preciznih uputa. Ak bi netko mogao u faq dodati step by step upute za editiranje i flash biosa, moguće probleme kod toga i preporuke bio bih zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Možda bi ti detaljno pregledavanje ove stranice http://www.mvktech.net/ moglo pomoći. Na brzinu sam je pregledao i ima raznih stvarčica. Imaš Guides i tamo bi trebalo to biti. Razumljivo oprez kod izvođenja jer na svakom piše da oni nisu odgovorni za eventualne štete koje mogu nastati primjenom opisanog ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma nisam još probal, inače našao sam sve pod "guides". Zfrkavam se malo s linuxom trenutno. Odustal sam definitivno od Ubuntua, sad stavljam novi Slack ... kompajliram kernel, konfiguriram, tražim pakete itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Za početak sa Partition Magicom iz Windowsa napraviš tri particije. Jedna mala za /boot (50-80 Mb, 76 Mb ti je minimum za particiju ako koristiš ReiserFS). Zatim ti treba swap (kojih 512Mb) i glavna / u koju ide cijela instalacija (nekih 5-6Gb ak misliš radit full ili skoro full istalacije). Važno ti je da /boot upadne u prvih 1024 cilindara diska da ne bi bilo problema (ja je stavljam odma poslije Windows sistemske particije koja ima nekih 6Gb). Moj raspored je npr.: Windows System (6Gb), /boot , swap, /, /home, Windows ostale particije. Nakon toga ideš sa instalacijom, Mandriva ili Suse (10) za početak, a kasnije što odlučiš. Ja sam počeo sa Suseom, sad sam već par godina isključivo na Slackware-u. Skoro zaboravio ... nabavi si Knoppix, to je Live distribucija koja se ne instalira (vrti se u ramu nakon što se boota sa CD-a) tak da vidiš otprilike što te čeka. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|