|
![]() |
#1 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Neke stvari koje me muce
trebam savjete i da mi pojasnite neke nejasnoce tko je vec strucnjak u kojem podrucju mozda da mi i prodate nesto ozren to se ne odnosi na tebe trebam stvari koje nisu sluzile kao radijator ili bile testirane za nasinu misiju na suncu ![]() Dr. Thermal, TI-V7725N Alum. H/S + Copper Core / 7025 5000RPM (39.9dBA) fan Cooler Dimension 73.8x73.8x61.8mm Weight 315.5g Fan Dimension 70x70x25mm Bearing System Two Ball Bearing Syetem Rated Voltage DC12V Speed(RPM) 3200 / 5000 Noise Level(dBA) 28.5 / 42 Air Delivery(CFM) 28.58 / 41 MTBF (hr) 50,000 Clip Attach Force(LBS) 19.5±3 vidite ovo smece ovdje e ima ga samo u hg spota i nepise moze li hladiti 2100xp 1.73 ghz a njegova sluzbena stranica je ukinuta niti igdje mogu naci review za ovaj model bas 25N. pitanje sljedece znate li gdje ima kupit POWER AIR za ciscenje kucista ima ga u INFOGAME za 150kn ali to je gamad pljunem ih u lice prijatelj mi narucio maticnu od njih nije radila poslao u zagreb i nazad po vlastitom trosku oni kazu da radi a mi je odnijeli u servis u dbk prije i kazu da je pokvarena. tip kupio u njih hard i win2000 bi instaliran na njemu to sam citao na netu ![]() imam 2X128 DDR i ta dva socketa samo hocu 512. mogu li ugraditi 512 u jedan socket ili moram 2x256. u manualu pise dakle instal memori in eni kombination az folovz soket 1 ( rows 0&1 ) 64,128,256,512,1 x 1 soket 2 (rows 2&3) isto bla bla bla bla bla ------------------------------------------------------------- total memory ( Max 2 GB ) = sta ovo znaci boga im znam da se edo ram nemoze bilo kako a sdram sam preskocio u svom zivotu. to je sve hvala svima koji pomognu. inace ako tko ima 512 DDR 2100 266mhz ili dvaput po 256 da su brand name da ih nije overclocako da nije ih stavljao u supak (zna kome govorim) ![]()
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Puno si ti pitanja postavio: 1 Taj se cooler može kupiti u Nitelu. On hladi Athlona 1400, pa će prema tome hladiti i sve do XP 2800+. Na njihovim se stranicama može vidjeti i štura informacija. Osobno iskustvo sa coolerom je ovakvo. Previše je bučan iako jako dobro hladi. Ipak je to 7000 okretaja. Malo je slabiji model L koji se vrti na 3800 okretaja. Dovoljno dobro hladi uz dovoljno malo buke. Test toga imaš na PcEkspertu. Da si iz Zagreba, dobio bi ga za 100 kn od mene. 2. Univerzalno sredstvo za čišćenje kompa je kist za farbanje širine 8-10 cm, a za preciznije zahvate onaj od 3 cm. Svakodnevno u upotrebi. 3. Edo ram se ne smije instalirati kako tebi dođe. Upute se nalaze na manualu od matične. SDRAM i DDR možeš postavljati kako te volja, osim na nvidia chipsetima prve generacije. No postoji i uputstvo da uparuješ po mogućnosti iste ili na pola manje kartice. 512 ide sa 512, ili 256. 256 ide sa 256 ili 128. To je dobro poštovati istko kako je dobro poštovati istog proizvođača. Dakle radi što te volja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|