|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
slušalice i zvučnici
evo ovako. zanima me kako namjestit da mi slušalice sviraju jedno a zvučnici nešta drugo u nekim programima za miksanje. prije svega mislim na virtaulDj i traktor. zvučna je integrirana 7.1. zvučnici 5.1.slušalice posebno spojene, dakle rade neovisno o zvučnicima. e ja sad ne znam kak naštimat te postavke, probo sam pun k**** kombinacija al niš. ev screenshot postavki ![]() ![]() nadam se da ste skužili šta oću ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Problem je u tome što se to kak ti želiš nemože namjestit na integriranoj zvučnoj, zašto? Nemam pojma, treba ti interna 5.1 zvučna. uglavnom ti želiš da ti master bude na zvučnicima a monitor na slušalicama? Edit: Probaj ak možeš isključit Direct Sound i stavi na Creative (mislim da ga tako Traktor prepoznaje) i isključi ASIO ak imaš tu opciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Kupi neku 5.1 il ak imaš love neku Audigy. U traktoru bi trebalo bit,al ak nema jedina stvar ti je nova zvučna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Strichek Moderator
|
Evo slike pa pogledaj inače ovo je Traktor 2.. http://img199.imageshack.us/img199/9964/traktor9rc.jpg i kad tu uđeš pod Audio podesiš ovo kaj sam ti rekao ak nemožeš onda niš od tog.. e da i nemoj forsirat sa niskom latencijama ipak je to integrirana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|