|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Final Data Enterprise 2.0
imao sam jučer peh! imam sata disk od 160gb i jucer mi kolega donese svoj disk (sata seagate od 80gb) i kad mi to spojio...ono raid gluposti...izbrise sve particije na mom i njegovom....uglavnom VELIKO SHIT. njemu je to bio prenosivi i donio mi je nest filmova, ali mu to nije bilo tak bitno....za razliku od mene. sve mi je otišlo u P.M. sva sreva skinuo sam si ovaj program i pomalo si vracam podatke. dvije particije sam si vratio (jedna od 15gb i jedna od10gb), svaku mi je "pregledavao" oko 1:20h. sad mi je jos ostala ova od 130gb i kaze da bi provjeravao preko 13h. jel se to moze kak smanjiti a da mi opet pregleda vecinu stvari. ak smanjim one CLUSTERE trajat ce mi manje pretrazivanje, ali na koliko smijem smanjiti? ak mi moze tko pojasniti te CLUSTERE... HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
jos jedno pitanje: dok mi pretrazuje te clustere ima -Total files:... -Files found:.... total files mi je dosta veci od pronadjenih fileova, jel to znaci da nije sve uspio pretraziti ili...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja uvijek stavim na max detekciju jer mi je ipak važnije da nađe više stvari nego da prije završi.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|