|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Komponente za kodiranje DivXa
Imam Semprona OC na 2000 MHz, 256 DDR400, HDD WD 40 GB Vrijeme kodiranja iz DVD u XviD mi je oko 4h. Jel bi pomoglo da uzmem još 256 MB memorije. Šta mi treba da ovo vrime smanjim na bar 3h.
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
daj malo više detalja o kojem se procu radi, koliko imaš slobodnog na hardu? % fragmentacije.. u svakom slučaju, popularno ripanje ovisi o procu, ram i nakraju malo o hardu.. tebi fali rama jer ako imaš XP (i još nisi tweakao) onda je to razlog.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Od memorije nećeš imat nikakve koristi (iako ne bi bilo loše stavit još 256 ili 512) nego od jačeg (bržeg) procesora.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Komponente za kodiranje DivXa
Citiraj:
1. koliko je vremenski dugacak materijal kojed kodiras? 2. koje je rezolucije isti materijal? 3. kojim programom kodiras, da li si ukljucio neke dodatne filtere za obradu video, opcije u xvid codecu.....? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Re: Komponente za kodiranje DivXa
Citiraj:
Intel ![]() ajd pogodi koliko je meni potrebno za taj isti "posao" prije mi je sa celeronom 1.7@2.2 trebalo oko 3-4h ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Re: Re: Komponente za kodiranje DivXa
Citiraj:
-Rezolucija je 720x576 -kodiram sa Gordian Knotom, a na koje filtre i opcije misliš.
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
kaj ga svi tu nabrijavate na intel....nije čovjek pitao da kupi peć niti kodira svaki dan po 16 filmova... @smrad pokušaj sa auto gordian knotom, u svakom slučaju ti trab još min 256 rama, a hard nema veze (uglavnom)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Re: Komponente za kodiranje DivXa
Citiraj:
BTW prije nego pocnes kodirati pokusaj u taskmanageru povisiti prioritet taska GK na "Above Normal". Probaj pa javi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|