|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Leadtek 6200
Leadtek 6200 TDH, GF 6200A Šta mislite o ovoj kartici. Nije skupa, a čini mi se dobra. Kakva je za OC itd.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ako nije TC - uzmi!Mislim da se onda da otkljucat na 6600! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Model WinFast A6200 TDH GPU nVidia GeForce 6200A Memorija 128 MB 64-bit DDR Radni taktovi GPU - 300 MHz Memorija - 250 MHz Sučelje AGP 8x Ostalo Podrška za DirectX® 9.0 Shader Model 3.0 NVIDIA® CineFX™ 3.0 engine NVIDIA® UltraShadow™ II tehnologija NVIDIA® PureVideo™ tehnologija NVIDIA® Intellisample™ 3.0 tehnologija NVIDIA® Digital Vibrance Control™ 3.0 tehnologija Ova kartica. U Ve mila oko 500 kn
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zaboravi, ništa od otključavanja...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Jup, ništa od otključavanja, to je 6200A....eh doomy, zaboravio sam ti javit za BIOS, nisam niš našao.... P.S. do kolko si stigo sa OC-om? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|